Elazığspor maçının ardından izin kullanmayarak Cuma günü yapılacak olan Manisaspor maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı – siyah ve beyazlı ekipte futbolcuların yüzü gülmeye başladı.

HEDEFİMİZE GİDECEĞİZ

Uzun zamandır maç kazanamama psikolojisini bu hafta Elazığspor karşısında sonlandırdıklarını belirten Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Geçtiğimiz hafta bize sadece galibiyet getirmedi aynı zamanda üzerimizde ki baskıların da atılmasına neden oldu. Bu psikoloji de iyi futbol beklemek imkansız ama kazanmak daha önemliydi. İki haftalık berberlik serisinin ardından artık futbolumuzun da üzerine koyarak hem iyi oyun sergileyip hem de seri galibiyetle almamız gerekiyor” diye konuştu.

BİZİ YANILTMASIN

Cuma günü kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor’un sıralamada ki yerinin kendilerini asla yanıltmaması gerektiğini kaydeden Sözeri, “Her ne kadar onlarda sezona istedikleri gibi başlamamış olsalar da genç ve dinamik bir ekibe sahipler. Konum itibarıyla da şiddetle puana ihtiyacı olan bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak ama artık bizim de seri galibiyetlerle ligde çıkış yakalamamız gerekiyor. Elazığspor’un ardından Manisaspor maçıyla bir galibiyete daha ihtiyacımız var ve ondan sonra ki haftaları teker teker değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU