Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan İzmir temsilcinin dün gerçekleşen antrenmanında yer almayan 26 yaşında ki futbolcu ile kırmızı – siyah ve beyazlı transfer komitesi görüşmelere başladı.

Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri’nin tecrübeli futbolcu Muhammed Reis’in takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonunda bir oyuncunun mutlaka alınmasını istemesi üzerine yönetim kolları sıvadı. Belek’ten Lara’ya geçen Prince Segbefia ve menajeri ile bir araya gelen transfer komitesi şartlarda bazı pürüzler olduğunu bu konuda ise hem kendilerinin hem de Togolu oyuncunun fedakârlık yaparak transfer çözüme kavuşturacakları gelen bilgiler arasında yer aldı.

Göztepe formasıyla Süper Lig'de bu sezon sadece 1 maçta görev alan 26 yaşındaki Togolu oyuncu, geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig'de 29 kez Sarı Kırmızılı formayı giyerken 4 gol kaydetti. Prince Segbefia Ukrayna’nın Zorya Luhansk kulübünden 2015 – 2016 sezonunda Elazığspor’a transfer olurken geçen sezonun başında ise Göztepe ile el sıkışmıştı.

MUHARREM TÜRKOĞLU