19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Türk Chopper Motosiklet Kulübü Gaziantep İl Başkanı Sedat Durgun ve Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ile birlikte 40 motosikletten oluşan konvoyla ‘Gaziler Sürüşü’nü gerçekleştirdi.

HER YIL BÜYÜYEN BİR ORGANİZASYON

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Mehmet Yeter, Türkchopper Motosiklet Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen bir organizasyon olduğunu belirterek, “Gaziler haftası dolayısıyla 2016 yılı içerisinde üçüncüsünü Türkchopper motosiklet kulübü Gaziantep İl Başkanlığıyla birlikte organize ettiğimiz motor turunu gerçekleştirdik.. Başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlk zamanlar 15 motorla başladık sonra 30 şimdi de 40 motorla devam ediyoruz. Seneye inşallah 150 motorla bir günde olsa gazilerimizi mutlu ederiz” dedi.

MUHARİP GAZİLER ZİYARET EDİLDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine her zaman destek verdiğini belirtti. BÜLTEN