MESUT BEKİRMUSTAFAOĞLU ÜZÜNTÜSÜ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden parti yöneticilerinden Mesut Bekirmustafaoğlu’nun vefatınınü üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen il başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Yol arkadaşımız, değerli dostumuz, partimizin kuruluşundan bu zamana çeşitli kademelerinde görev almış olan Mesut Bekirmustafaoğlu’nun vefatı bizi ziyadesi ile üzmüştür. İçinde bulunduğumuz süreç nedeni ile şahsen gelemeyip, telefon ile bizi arayıp başsağlığı dileyen, sayın valimiz Davut Gül ve milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“CHP MİLLETVEKİLLERİNİ ANLAYAMIYORUZ”

Hocaoğlu, “Rahmetli Mesut Bekirmustafaoğlu’nun vefatı ülkenin içinde bulunduğu durumun vahametini bir kez daha göstermiştir. AKP ve MHP milletvekilleri ile bu iktidarın atadığı yöneticilerin gerçekleri araştırmamasına üzerine gitmemesine, halkı aydınlatmamasına artık alıştık. Ancak her ikisi de sağlık camiasından olan CHP Milletvekillerini anlamakta zorluk çekiyoruz” diye konuştu.

“BEKİRMUSTAFAOĞLU CORONOVİRÜSÜNDEN VEFAT ETTİ”

Mesut Bekirmustafaoğlu’nun maalesef (COVIT 19) virüs nedeni ile hayatını kayıp ettiğini dile getiren Hocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ölüm bir gerçeği daha ortaya çıkarmıştır. Testler net sonuç vermemektedir. Sağlık camiası ve yöneticiler bu konuyu da kamuoyuna açıklamalıdır. Mesut Bekirmustafaoğluna yapılan testler negatif sonuç vermiştir. Ancak yapılan tetkikler ve hastalık seyri ile COVIT 19 teşhisi konulmuştur. Fakat bu konuda bir açıklama ve önlem yoktur. Gaziantep’te COVİTLİ ölüm ve hasta sayısını yanlış açıklamak, az göstermeye çalışmak ve gerekli önlemleri almamakla kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Bu iktidarın, yolsuzluğuna, umursamazlığına alıştık. Ancak göz göre göre ölümleri gizlemesini, önlem almamasını kabullenmemiz mümkün değildir. Biz gerçekleri söylemeye susmamaya devam edeceğiz.”