Gaziantepspor’un son zamanlarda gösterdiği performans ile en çok dikkat çeken futbolcusu Turgut Doğan Şahin, bugün oynayacakları Beşiktaş karşılaşması öncesi HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

Doğan Şahin yaptığı açıklamada; Beşiktaş maçının zor geçeceğini vurgulayan Şahin “ Zorlu bir karşılaşma olacak. Ligde iyi gidiyoruz. Kendi sahamızda Beşiktaş’ı yenmek için sahaya çıkacağız. Ayrıca Sergen hocanın eski takımı olduğu için bu maçın ayrı bir önemi var. Takım arkadaşlarım ile bu maçı kazanarak Sergen hocaya ve taraftarlarımıza galibiyeti hediye etmek istiyoruz.” Dedi.

CENK ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR

Takım arkadaşı Cenk'in Beşiktaş'a transferi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Şahin; Cenk’in sözleşmesi sezon sonu geçerli olacağı için hala Gaziantepspor’un futbolcusu. Oda bunun bilinci ile sahaya çıkacaktır ve Gaziantepspor için elinden geleni yapacaktır. Buna inanıyorum. “ dedi.

SERGEN HOCA ÖZGÜVEN GETİRDİ

Son zamanlarda gösterdiği başarılı performans ile ilgili de açıklama yapan Şahin; Sergen hoca gelmeden önce kulüp karışıktı, hoca sıkıntısı vardı. Sergen hoca geldikten sonra verdiği güven ve rahatlık bize başarıyı getirdi. Onun kenarda oluşu bile bize özgüven veriyor. “ dedi