Bünyamin Süral ile yolların ayrılmasının ardından İbrahim Toraman ile görüşen ve olumsuz cevap alan kırmızı – siyahlı yönetim, İstanbul’da arayışlarını sürdürüyor.

KİMSEDEN FAYDA GELMEZ

Gaziantepspor’un mevcut kadro yapısı ve yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle temas halinde olduğu birçok teknik direktör yapılan tekliflere olumsuz cevap verirken, başkan Huzeyfe Durmaz’ın bu konuda ısrarcı olmasına ise bir anlam verilemiyor.

Kırmızı – siyahlı birçok taraftar teknik direktör konusunda görüşünü belirtirken, Gaziantepli teknik adamların dışında başkasından fayda yerine zarar f-geleceğini belirttiler. Taraftarlar ayrıca bu kadar maddi sıkıntılar yaşanırken, yüksek fiyata anlaşma yapılacak olan hiçbir teknik adamın evcut kadro yapısıyla bir şey yapamayacağını söylediler.

GAZİANTEPLİ OLSUN

Gaziantepsporlu taraftarlar kulübün bulunduğu maddi sıkıntıları göz önünde bulundurmak zorunda olduğunu ifade ederken, “Bu takıma fayda sağlayabilecek en iyi teknik adamlar Gazianteplilerdir. Bütün Gaziantepli teknik adamlar geçmiş zamanında Gaziantepspor formasını terleten ve büyük fedakârlıklar yapmışlardır. Hepsinin içinde Gaziantepspor sevdası var bunu her kes biliyor. Hangi Gaziantepli hocaya teklif götürülürse götürülsün düşünmeden kabul edeceklerdir. Dışarıdan gelecek hiç kimse bu takıma fayda sağlamaz tam tersi maddi zarar verir” diye konuştular.

A.SERDAR ÖZEKŞİ