Büyük bir katılımın olduğu toplantıda konuşan Başkan Adil Konukoğlu "Bugünden itibaren şampiyonluk için önümüzde yalnızca üç maçımız kaldı. Bize düşen bunda sonra üç maç içinde elimizden geleni yapıp bu şehre kupayı alıp gelmek olacak” dedi.

Kırmızı – siyahlı kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, camia olarak kenetlendiklerini ve şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getireceklerini söyledi.

Teknik direktör Erkan Sözeri, yönetim kurulu üyeleri ve takım kaptanları Pierre Webo ile Ahmet Kesim’in yer aldığı toplantıda herkesin düşüncesi Gazişehir Gaziantep’in mutlaka süper lige yükseleceği oldu.

Adil Sani Konukoğlu: Hedefimizi bozmadan tek yumruk, tek hedef yalnızca şampiyonluk.

Erkan Sözeri: Plakamız 27’nin yanına üç tane sıfır koyup o stadyumu doldurursak oyuncularım ve kendi adıma söz veriyorum o kupayı Gaziantep’e getireceğiz.

Pierre Webo: Buraya geldiğimde ilk hayal ettiğim süper lige hep beraber çıkacağız.

Ahmet Kesim: Hep birlikte olduğumuz sürece o kupayı Gaziantep’e getirmek istiyoruz.

KONUKOĞLU “ŞAMPİYONLUK İÇİN ÜÇ MAÇIMIZ KALDI”

Gazişehir olarak bir yola çıktıklarını söyleyen kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Sezon başından bu yana bu şehrin takımını mutlaka süper lige çıkarmak için mücadele edeceğimiz konusunda söylemde bulunduk ve elimizden geleni yapacağımızdan yana da Gaziantep halkına söz vermiştik. Gerek Erkan hocamın ve gerekse de bütün futbolcu arkadaşlarımızın, tesislerde çalışan arkadaşlarımızın hepsinin özverili çalışmalarının sonucunda Play Off finallerine geldik. Bugünden itibaren şampiyonluk için önümüzde yalnızca üç maçımız kaldı. Bize düşen bunda sonra üç maç içinde elimizden geleni yapıp bu şehre kupayı alıp gelmek olacak” dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Teknik ekip ve futbolcularla dün yapılan toplantıda herkes birbirine şampiyonluk sözünü verdiğini kaydeden Konukoğlu, “Allah’ın izniyle İnşallah süper lig apoletini bu şehrin omuzlarına takacağız. Bizim için önemli olan bundan sonra ki şehrimizde yapacağımız Play Off’un ilk maçı. Ben bütün Gaziantep halkının ve futbol severlerin bizi bu maçta yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Biz birlik olup, birbirimize kenetlenirsek, birlik olursak bu işi başarırız. Sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğumuz performans ortada arka arkaya altı galibiyet ve arkasından bir ara verdik ve tekrar arkasından 4 galibiyet, neticede ikinci yarıda toplanan 33 puan var. Bunun sayesinde de hep birlikte Play Off finallerine kalmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hepimizin verdiği emekleri İnşallah boşa çıkartmaz” dedi.

TARAFTARLARIMIZA ŞAMPİYONLUK KUPASINI HEDİYE EDECEĞİZ

Birlik ve beraberlik içinde net bir şekilde şampiyonluğa kilitlendiklerini ifade eden Konukoğlu, “Rabbim İnşallah bize yardım eder, güzel bir oyun ve iyi bir futbolla bu şehre kupayı getiririz. Şu ana kadar bize destek veren ve bundan sonra da bize destek verecek olanlara minnettarız. Taraftarlarımıza şampiyonluk kupasını getirip hediye edeceğiz. Hedefimizi bozmadan tek yumruk, tek hedef yalnızca şampiyonluk” açıklamalarında bulundu.

SÖZERİ “SONUÇTA PLAY OFF HEDEFİMİZE GELDİK”

Sezonun ikinci yarısında takımın performansının dikkate değer olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Bunun sonucunda da Allah bize Play off nasip etti. İlk altı maçımızın tamamından galibiyetlerle ayrıldık ve sonra iki maç ara verip dörtte dört yaptık ve sonra da Ankaragücü maçına kadar ilk ikiyi kovaladık. Bu bize hem üst düzey motivasyon hem de stres yaşattı. Bir tane kolay yada kolay maç oynamadık hep final maçları oynadık, kaybetmeye niyetimiz yoktu, kaybetmememiz gerektiğini bilerek oynadık. Zaman zaman eksikler ve hatalar yaptık. Göreve geldiğimizde öncelikle hedefimiz bu takımı ayağa kaldırmak sonra Play Off’a kalmak olabiliyorsa da ilk ikiden çıkmaktı ama sonuçta Play Off hedefimize geldik” dedi.

TOP YEKÛN BERABERE OLMAK ZORUNDAYIZ

Balıkesirspor maçının ardından takımın birden demorilize olduğunu aktaran Sözeri, “İlk ikiyi kovalarken birden bire Play Off’a kalamama riskiyle kaldık. Sonra Play Off’u garantiledik ama açıkçası buna sevinemedik. Şimdi kendimizi kötü düşüncelerden arındırdık. Hedefimiz Play Off’tu o hedefe ulaştık. Bu giden yolda basının eleştirileri bizlere yol gösterici oldu. Bizlerde üzülsek de her zaman destek bekledik. Şimdi top yekûn berabere olmak zorundayız” dedi.

BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

Gazişehir Gaziantep’te göreve geldikten sonra Kalyon stadyumunu hiç dolu görmediği konusunda sitemini dile getiren Sözeri, “Bu stadın kapasitesi 33 bin ama Gaziantep’in plakası 27. Biz altıda altı ve dörtte dört yaptık ama o stadın yarısını bile dolduramadık. 12’inci adam dediğimiz taraftarlarımız ve Gaziantepli futbol severler plakamız 27’nin yanına üç tane sıfır koyup o stadyumu doldurursak oyuncularım ve kendi adıma söz veriyorum. Biz önce Bursa’da oynanacak finali yakalayacağız. Sizlerle berabere o kupayı Gaziantep’e getireceğiz. Biz bu davaya inandık, biz bu yola baş koyduk. Eksiklerimiz, hatalarımız oldu ama artılarımız daha fazla olduğu için Play ‘oo finallerindeyiz. Kaptanlarımızın nazarında oyuncularımız ve biz rakip kim olursa olsun biz bu davaya inandık, biz o kupayı Gaziantep’ getireceğiz, Gaziantep süper lige bir sene ara verdikten sonra tekrar süper lige yükseleceğiz ve İnşallah Gaziantep şehrinin hak ettiği süper lige çıkacağız ama o stadyumu doldurup rakibi etkileyeceğiz. İnanılmaz bir ambiyans yakalarsak ben bile 52 yaşında çıkıp orada oynayabilirim. Perşembe günü Kalyon stadyumunda, tek yürek, tek kalp olalım bu işi hep beraber bitirelim ve bu işi hiç kimse sahiplenmeyecek hepimizin ortak emeği olmuş olacak” şeklinde konuştu.

WEBO “SAHADA EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Gazşehir’e transfer olması konusunda kendisini ilk defa aradıklarında ve ilk defa Gaziantep’e adım attığında şehir ve stadyumun süper ligi kesinlikle hak ettiğini söyleyen takım kaptanı Pierre Webo, “Sezon başında bizim için çok zordu ama şimdi durumumuzun ne olduğunun biz kaptanlar ve oyuncular olarak her şeyi sahada biz yapacağız. Biz futbolcular sahada her şeyin en iyisini yapacağız. Bu çok daha önemli ve buraya geldiğimde ilk hayal ettiğim süper lige hep beraber çıkacağız” diye konuştu.

AHMET KESİM “TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Gazişehir Gaziantep’te bu sezon ikinci yılı olduğunu hatırlatan bir diğer takım kaptanı Ahmet Kesim, “Burası gerçekten çok güzel bir şehir, geçen sene son anda ligde kaldık ama Adil Konukoğlu başkanımızla yeni hedeflere koştuk ve Play Off’a kadar geldik. İlk iki şansımızı son ana kadar kovaladık ama bazen futbolda her istediğiniz olmayabiliyor. Play Off finallerinde taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Tribünlerin tamamen dolmasını istiyoruz hep birlikte olduğumuz sürece o kupayı Gaziantep’e getirmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU