Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep genelinde, uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Uyuşturucu Sokak Satıcılarının ve Gaziantep’ten batı illerine sevkiyatı yapılan uyuşturucunun tacirlerinin yakalanmasına yönelik yürütmüş oldukları çalışmalar sonucunda, Narkotimlerce 3 ayrı adrese Yapılan operasyonda, 315 kök kenevir bitkisi, 5 bin 500 gram kurutulmaya bırakılmış kenevir bitkisi ve bin 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince elde edilen bir bilginin değerlendirilmesi sonucu, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan 3 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyonda Narkotik Detektör Köpeği BADİ marifetiyle yapılan aramalarda toplamda boyları yaklaşık olarak 50 cm ile 200 cm arasında olan 315 adet kök kenevir bitkisi, 5 bin 500 gram ağırlığında kurutulmaya bırakılmış kenevir bitkisi, bin 500 gram ağırlığında esrar maddesi ve 4.5 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak M.Ö,, M.H.Ö,, N.Ö isimli 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak " suçundan yasal işlemler devam etmektedir.