10 Nisan’da yapılan Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanlığına seçilen M. Hilmi Teymur Başkanlığında Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Yeni yönetim “Gaziantep Kalkınırsa Türkiye Kalkınır” parolası ile hareket edeceklerini belirtti.

ALLAH UTANDIRMASIN

Atatürk Toplantı Salonunda ağırladığı Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Yerlikaya “ Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi.Vali Yerlikaya ülkemizin en eski 5-6 odasından biri olan Gaziantep Ticaret Odası’nda görev almanın büyük sorumluluk gerektirdiğini ifade ederek, yeni yönetimin el ve gönül birliği ile şehrin üzerinde uzlaştığı konularda önemli çalışmalar yapacağına yürekten inandığını söyledi.

SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Ziyarette Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur tarafından yeni yönetimin “Gaziantep Kalkınırsa Türkiye Kalkınır” parolası ile hareket edileceği, Gaziantep’in en büyük çatı kuruluşunda görev almanın sorumluluğunun bilincinde olunduğu ve önümüzdeki dönemde önemli projelere imza atılacağı ifade edildi.Vali Yerlikaya’nın kabulünde Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Dal, Mithat Tümer, Katip üye Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Duman, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Sinan Bay, Kerim Akdoğan, Ahmet Özgözükara, Ömer Işık, Genel Sekreter vekili Figen Çeliktürk’te yer aldı.