Yurt dışı ve yurt içinde hayata geçirdiği projeleriyle her geçen gün büyüyen Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep’te açtı. Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep’i Divan konukseverliği ile buluşturan 12 katlı otelde, 125 oda ve 48 rezidans yer aldığını açıklarken, Divan Grubu bünyesinde 2 yeni otelin daha yıl içerisinde hizmete gireceği müjdesini verdi.

FARKLI KONSEPLE HİZMET

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Divan’ın Gaziantep’te ilk defa farklı bir konseple hizmet vereceğini de belirterek, “Divan Grubu’nun Divan markasına ek olarak Divan Express, Divan Residence ve Divan Suites olmak üzere 3 farklı markası bulunmakta. Gaziantep’in özelliği, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan Gaziantep , Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalarının bir arada faaliyete geçecek olması . Divan Residence Gaziantep en geç 1 ay içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Yan taraftaki binamızda bulunan Divan Suites Gaziantep ise Mart ayının ortasında hizmete girecek. Bu açıdan değerlendirdiğimizde, Gaziantep için Divan’ın göz bebeği diyebiliriz” şeklinde konuştu.

DİVAN PASTANESİ ÇOK YAKINDA GAZİANTEP’TE

Konforu ve hizmetleriyle fark yaratan Divan Gaziantep içerisinde nefis tatlarıyla Divan Pastanesi de yer alıyor. Vazgeçilmez tad ve eşsiz lezzetleriyle apayrı bir yeri bulunan Divan Pastanesi, Divan Gaziantep Oteli bünyesinde Gazianteplilerle çok kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Otelde ayrıca, uzun sohbetlerin adresi Lobby Bar ve Divan Pub da yer alıyor.

650 KİŞİ KAPASİTELİ SALON

25 km mesafedeki Gaziantep Havaalanı’na kolay erişim imkânı sunan Divan Gaziantep İpek Yolu üzerinde yer alıyor. Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 m2’lik alana yayılan toplantı odasına sahip.

İŞ TOPLANTILARININ YENİ ADRESİ

Divan Gaziantep, 50 ile 722 m2 arasında değişen 6 farklı toplantı odasıyla ekonominin büyüyen şehri Gaziantep’in iş oteli ihtiyacını karşılayacak. Toplantı odalarında; barkovizyon, perde, DVD ve VCD Player, LCD TV, Flipchart, tam donanımlı ses ve ışık sistemleri bulunuyor. Yüksek hızda internet erişimi ve profesyonel teknik destek ekibi de sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

HABER MERKEZİ