Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Gaziantep Basketbol, ilk haftayı Anadolu Efes galibiyeti ile taçlandıran Pınar Karşıyaka'yı konuk etti.

Maça iyi bir savunma ile başlayan Gaziantep, hızlı hücumlardan bulduğu sayılar ve dış şutları ile etkili olurken, Karşıyaka da savunmadaki açığını Jarrod Jones ve Dominic Waters'ın etkili oyunuyla kapatarak ilk çeyreği 20-21 önde tamamladı.

Victor Rudd önderliğinde farkı 7 sayıya kadar çıkaran Antep, Karşıyaka'nın ikinci çeyreğin başında oyundan düşmesine sebep oldu ve DJ Kennedy iki sportmenlik dışı faul alarak oyundan diskalifiye edildi. DJ'in oyundan çıkması ile takım kimliğine bürünen Karşıyaka karşısında Antep, çok iyi top çevirerek dış şutlarla etkili oldu ve devreyi 45-37 önde tamamladı.

2. yarıda takımına hem hücum hem savunma anlamında liderlik eden Dominic Waters'ın çabası galibiyet için yeterli olmadı ve DJ White'ın kritik saniyelerde bulduğu 4 sayı ile Gaziantep 74-73 galip gelmeyi başardı.

Maçın en skorer ismi 22 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle Sean Armand olurken, Jarrod Jones 18 sayı ve 16 ribaund ile double double yaparak maçı tamamladı.

Maçın istatistikleri:dmgojm9x0aehd_h.jpg