Gaziantep Polisgücü Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy A grubunda ki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Danimarka temsilcileriyle turnuvanın ilk maçına çıkan Gaziantep Polisgücü 12-2 yendi. Takımımız öğleden sonra Fransa ile karşılacak.

Hırvatistan’nın başkenti Zegreb’de düzenlenen ve Türkiye’yi Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı'nın temsil ettiği Avrupa Trophy Hokey Şampiyonası Zelina Spor Salonu’nda başladı. Şampiyonada East Grinstead (İngiltere), Soerbymagle HC (Danimarka) ve Amiens (Fransa) takımlarıyla A Grubunda yer alan Gaziantep Polisgücü ilk maçında Danimarka ekibi Soerbymagle HC ile karşılaştı.

gazete-manset-boş.jpg

Gaziantep Polisgücü baştan sona üstün götürdüğü maçı 12-2 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonaya etkili bir başlangıç yaptı.

maç.jpg


Zelina Spor Salon’nunda oynanan maça üstün başlayan ve daha ilk dakikalarda ilk golü atan Gaziantep Polisgücü, rakibinin beraberlik golünü atmasının ardından etkisini daha da arttırarak ilk yarıyı 5-1 önde kapattı.

foito.jpg
İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren Gaziantep Polisgücü zorlu maçı 12-2’lik bir skorla kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Turnuvadaki ikinci maçını bugün yerel saatle 15.00’te Amiens ile yapacak olan Gaziantep Polisgücü bu maçı da kazanıp final aşamasını garantilemeye çalışacak.

foto-003.jpg