Ve Gaziantep FK Beşiktaş deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Aldığı bir puan galibiyet tadında mutluluk verdi.

Daha maçın başında Bayo golü atıyor, ev sahibine korku veriyordu. Bu gol futbolcularımıza motivasyon sağladı, ikinci gol için saldırdı, skora sığınmadı ancak ilk yarı Ogün’ün geri pası rakibe gol getiriyordu.

İkinci yarıda sahada çok çok Gaziantep FK vardı. Beşiktaş hep geriden gelip oyun kurmaya çalıştı. 66. Dakikada Bayo yine sahnede, atıyor skoru 2-1’e getiriyordu. Kazanmaya yakın hesabı tutmadı. Yine şanssız bir gol Beşiktaş’ı sevindiriyordu.

Kazanmayı hak eden Gaziantep FK vardı sahada. Top ayağına yakıştı, savunmaya çekilmedi hep hücum üzerine oyun kurdu, başarılı da oldu. Korkmadı, cesur oynadı iyi mücadele verdi. Yüksek tempoda geçen maçta bir puana sevinen sanırım Beşiktaş olmuştur.

Geceye damga vuran iki isim atan Bayo ve tutan Kaleci Zafer..

Bayo iki gol atıyor, Zafer iki gol yedi ama 11 önemli kurtarış yaptı

Tebrikler ayağınıza sağlık.