Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol takımı deplasmanda Beyza spor’u 3-1 mağlup etti. Haftalar öncesinde yarı finali garantileyen mavi-beyazlılar, son haftaya girilirken liderliğini de sürdürdü.

Deplasmanda Beyzaspor ile karşılaşan Şahinbey Belediye Gençlik spor, 3 puanla Gaziantep’e döndü. Rakibi karşısında ilk setlerde oldukça rahat bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlılar, ilk iki seti rahat kazandı. İlk setin tamamını önde götüren Şahinbey Belediye Gençlik spor, seti 18-25 kazandı. İkinci sette de rakibine oyununu kabul ettiren Şahinbey Belediye Gençlik spor etkili servislerle rakibi karşısında farkı açtı. Beyza spor’un etkili servisler karşısında oyun kuramaması da farkın artmasını sağlarken, seti 15-25 kazanan Şahinbey Belediye Gençlik spor, setleri de 0-2’ye getirdi. 3’ncü sette direnç gösteren Beyza spor, Şahinbey Belediye Gençlik spor hatalarından da faydalanmayı bildi. Şahinbey Belediye Gençlik spor son sayılarda rakibini yakalasa da ev sahibi takım bu seti 28-26 kazanarak, durumu 1-2’ye getirdi.

Rakibine puan vermemek için 4’ncü sette maçı bitirmeyi isteyen Şahinbey Belediye Gençlik spor, bu sette basit hataları azalttı. Son set de kıran kırana geçerken, Şahinbey Belediye Gençlik spor seti 26-28, maçı da 3-1 kazandı.

Voleybol şube Başkanı Özhelvacı yaptığı açıklamada, teknik ekip ve sporcuları kutlayarak, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ligde 1 maçımız kaldı 19 Mart Çarşamba saat 16.00 Şahinbey Spor Salonumuzda oynanacaktır. ”dedi. Daha sonra yarı final müsabakaları başlayacağını belirten Özhelvacı, “yarı finalde zorlu 3 maç bizi bekliyor, yarı finale kalan takımların tamamının hedefi 1.lig olduğundan çok zorlu maçlar oynanacaktır. İnşallah biz bu zorlu maçlarda galip çıkan taraf oluruz.”dedi. Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise, teknik heyet ve sporcuları kutladığını galibiyetlerin yarı finalde de devam etmesini dileyerek, “Allah’ın izni ile sezon sonunda hep beraber şampiyonluğu kutlarız. ”dedi. HABER MERKEZİ BÜLTEN