Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı, bölge müdürleri toplantısını Gaziantep’te gerçekleştirdi. Türk Telekom’un il ve ilçelerdeki hizmet ve satış ağını yöneten 12 bölge müdürü, Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç önderliğinde bir araya geldi. Yetkililer toplantıda, "Gaziantep Türkiye’nin en fazla fiber uzunluğuna sahip 20 il durumundadır. 2013 sonu itibariyle Gaziantep ilimizde 2 bin 750 kilometreye aşkın fiber alt yapıya sahip durumdayız” bilgisini verdi.

FİBER DÖNÜŞÜM

Toplantı sonrası basın açıklamasında bulunan Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, Türk Telekom’un tüm Türkiye’de başlattığı fiber dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Bugün burada Gaziantep’te bulunma sebebimiz; her ay bölge müdürlerimizle birlikte Türkiye’nin güzide bir ilinde yönetim değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bu ay da toplantımızı Gaziantep’te yapmaya karar verdik. Yaptığımız toplantı sonunda hem müşterilerimize sunduğumuz değer, finansal performans, hizmet kalitemiz ve servis kalitemizi değerlendirmek açısından var olan projelerimizi değerlendirdik.

MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA

"İleriye dönük yapacağımız çalışmaları da kendi aramızda değerlendirdik" diyen Kılıç, "Bu yaptığımız çalışmaları müşteri memnuniyetini esas alan müşteri odaklı çalışmamızı riayetinde pozitif değer üretmek üzere müşterilerimize de iletmek üzere bu çalışmaları yapıyoruz. Geldiğimiz noktada Türk Telekom olarak özelleştiğimizden bu yana 8 yıl içinde 14,5 milyar TL’den fazla yatırım yaptık grup olarak. Türkiye’nin son 5 yıldır üst üste en değerli markası seçilen şirketiyiz. Türkiye’nin en fazla kar eden şirketiyiz. Müşterilerine en fazla değer veren şirketiyiz. Telekomünikasyon alanında, haberleşme alanında müşterilerimize dünyanın en yüksek teknolojisini getirmek, dünyanın en yüksek haberleşme teknolojileriyle buluşturmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

KALİTE İYİ

Türk Telekom Güney 2 Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ise internet kalitesinin her geçen gün daha iyi olduğunu belirterek, “Sorumluluk sahamızda ve Antep’in haricinde Mersin, Niğde, Osmaniye, Kilis, Kahramanmaraş illerimiz dahil olmak üzere 8 tane ilimizden sorumlu olarak bölgelerimizde dijital yaşam dönüşümünü gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Güney iki bölgesinde yaklaşık 18 bin kilometre fiber uzunluğunda bir alt yapıya sahibiz. Gaziantep bölgemizin cazibe merkezlerinden bir tanesi. İlimizde internet kalitesi her geçen gün daha iyi oluyor. Gaziantep Türkiye’nin en fazla fiber uzunluğuna sahip 20 il durumundadır. 2013 sonu itibariyle Gaziantep ilimizde 2 bin 750 kilometreye aşkın fiber alt yapıya sahip durumdayız” diye konuştu. HABER MERKEZİ