Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin basın toplantısında konuşurken, maçın ilk 10 dakikasına kadar iyi oynadıklarını, gol yedikten sonra oyunun aleyhlerine geliştiğini söyledi.

Basit hatalar yaparak gol yediklerini belirten Şahin, "Çok kötü goller yedik. Gollerin ardından Fenerbahçe gibi takıma karşı maçı çevirmek kolay değil. Bugün takım olarak beklenen performansı sağlayamadık. Kötü bir sonuç aldık, zaten Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Karşınızdaki oyuncular kaliteli, basit hatalar yaparsanız affetmezler. Bizi üzen maçtan önce konuştuğumuz şekilde gol yedik, bildiğimiz şekilde gol yedik, basit hatalar sonucu gol yedik. Fenerbahçe bizim rakibiz değil, önümüzdeki 8 maça bakacağız, bu maç bitmiştir" dedi.

FENERBAHÇE'NİN ALTINDA KALDIK

"Sadece savunma değil, takım halinde güç olarak Fenerbahçe'nin altında kaldık. Basit hatalar ve rakibimizin bireysel yetenekleri ve güç farkı skoru belirledi. Gücümüz tam olarak bu değil ve normal gücümüzün de altındaydık bugün. Daha iyi olabilirdik ama bunu sahaya yansıtamadık. Bu kadar basit ve erken golü çevirmek kolay değil, biz de başaramadık".