Bir otomobilin çarptığı anne ve kundaktaki bebeği yola savruldu. Yaralanan anne siper olduğu bebeğini isterken feryat etmesi olay yerindeki herkesin yüreğini dağladı.

Kaza, Akkent Mahallesi 400 nolu Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Aziz Sezer yönetimindeki 27 ATS 59 plakalı otomobil, Bağlarbaşı istikametinden Karataş istikametine giderken kucağındaki bebeğiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Aytül K.’ye çarptı. Anne Aytül K. kendini siper ettiği bebeği kazayı yara almadan atlattı. Ancak kazada yaralanan annenin feryadı olay yerindeki herkesin yüreğini dağladı.

ACI İÇİNDE KIVRANDI

Yerde yardım bekleyen anne sürekli bebeğini sorarak sağlık durumunu öğrenmeye çalıştı. Acı içinde kıvranan anneye sürekli bebeğinin iyi olduğu söylenmesine rağmen anne bebeğini görmek istedi. Kundakta ağlayan bebeğin sesini anneye ulaştırmaya çalışan kadınların çabaları da dikkat çekti. Sağlık ekipleri bebeğin durumunun iyi olduğunu ancak kendisinin bir an önce hastaneye götürülmesi gerektiğini söylemesine rağmen anne, ısrarla bebeğinin kucağına verilmesini istedi. Sürekli bebeğinin ismini haykıran anne daha sonra sedye ile ambulansa alındı.

TABURCU EDİLDİ

Bu sırada bebeği için endişelenen anne bağırarak bebeğinin de ambulansa alınmasını istedi. Bir türlü sakinleşmeyen anne için bebeği ambulansa alındı. Bebeği ambulansa alan sağlık görevlileri anneye bebeğin olduğunu göstermeye çalıştı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan annenin durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kazayı annesinin siper olmasıyla yara almadan atlatan 1.5 yaşındaki Burcu’nun ise yapılan kontrollerin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

İHA