Bütün bu dedikodular üzerine Başkan Şahin, Ankara olduğunu ve Belediyeler Birliği'nin meclis toplantısına katılacağını sosyal medya üzerinden duyurdu. Şahin, meclis toplantısında "Ben yeniden encümen olarak seçiliyorum, bunun sizin için bir mesaj olması lazım. Birileri bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. O balık ben değilim. Net mesajım budur" dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara’da başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Ben yeniden encümen olarak seçiliyorum, bunun sizin için bir mesaj olması lazım" dedi.

AÇIK MESAJ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara’da başladı. The Green Park Otel’de düzenlenen toplantıda, 3 dönemdir görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş’ın istifasının ardından yeni Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı’nın belirlenmesi bekleniyor. Toplantıda basın mensuplarının istifa iddialarına ilişkin soruları yanıtlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Ben yeniden encümen olarak seçiliyorum, bunun sizin için bir mesaj olması lazım" açıklamasında bulundu.

YENİDEN SEÇİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis toplantısında yeniden encümen üyeliğine seçildi. Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Ankara’da düzenlendi. Toplantıda tek aday olarak katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 345 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de hazır bulunduğu seçimlerin ardından Şahin, yeniden encümen üyeliğine seçildi. Fatma Şahin 2015 yılında yapılan TBB Meclis toplantısında da encümen üyesi olarak seçilmişti. HABER MERKEZİ - İHA