AK Parti Genel Merkezi’ndeki buluşmada belediyelerin yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep’te yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdiklerini belirtti.
Projeleri Erdoğan’a anlattı
Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değerlendirme ve önerilerini aldıklarını ifade eden Şahin, buluşmaya ilişkin şunları söyledi: “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız, kadın belediye başkanlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldi. Şehirlerimizde yürüttüğümüz çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığımız projeler hakkında bilgi verdik; değerlendirmelerini, kıymetli fikir ve önerilerini aldık.”

“Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz”
Kadınların siyasette daha güçlü şekilde yer almasına verilen desteğe de değinen Şahin, “Kadınların siyasette daha güçlü şekilde yer almasını her zaman destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, bugün bizlere gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür ediyorum. Şehirlerimiz için çalışmaya, üretmeye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.




