Gece geç saatlere kadar süren kadar ziyaretlerde, Başkan Fadıloğlu, ailelere çeşitli hediyeler vererek, sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Başkan Fadıloğlu ilk olarak, oğlunu ve gelinini aynı trafik kazasında kaybeden ve 6 torununa bakan Hanım Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Aileye çeşitli yardım malzemesi desteğinde bulunan Başkan Fadıloğlu, çocuklara da çeşitli hediyeler ve oyuncak takdim ederek, yeni yıllarını kutladı. Ailenin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fadıloğlu ellerinden gelen her türlü hizmeti sunacaklarını kaydetti.

GEREKENLER YAPILACAK

Başkan Fadıloğlu daha sonra Girne Mahallesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki Mustafa Soyubelli ile 76 yaşındaki eşi Zeynep Soyubelli ailesini ziyaret etti. Burada ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, çeşitli hediyeler sundu. Başkan Fadıloğlu, daha sonra 5 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Güldan Dağdeviren’in evine misafir oldu. Aile ile tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailenin sorunlarında dinleyerek, çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. BÜLTEN