AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte Eski Dülük Caddesi esnafını ziyaret ederek, yerel seçimler için destek istedi. Eski Dülük Caddesi esnafı, Fadıloğlu’nun yapmış olduğu hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek, yeniden Fadıloğlu’nu destekleyeceklerini söyledi.
Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte Eski Dülük Caddesi’nde bulunan esnafla bir araya geldi. İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Nejat Koçer ve Başkan adayı Fadıloğlu esnafın sorularını dinleyerek, dertlerine ortak oldu.
BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU SAYESİNDE CADDEMİZDE HİZMET GÖRDÜK
Esnaf; Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarını görüyoruz. Şuana kadar Eski Dülük caddesine birçok hizmet sundu, asfalt çalışmasından, kaldırım çalışmalarına kadar her şeyi yaptı. Eskiden bu caddemize hiçbir hizmet gelmezken, Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde caddemizde hizmet gördük. Bunun için de Başkanımız Fadıloğlu’na sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu yerel seçimde de yeniden Başkanımız Fadıloğlu’na desteklerimizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.