Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu meşalelerle karşılanırken, açılış sonrası havai fişek gösterisi yapıldı.
Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi ve Seyrantepe Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanına gelen vatandaşlar sloganlar ve meşaleler eşliğinde Başkan Fadıloğlu’nu karşıladı. Söylenen şarkılarla halay çeken vatandaşlar, mahallelerine yapılan sosyal tesisin açılışını coşkuyla kutladı.
VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Sanayi ve Adeviye sosyal tesislerinin açılışında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim derdimiz vatandaşımızın derdi. Merkezi hükümetiyle, valisiyle, kaymakamıyla, Belediye Başkanlarıyla, Belediye çalışanlarıyla, kaygımız milletimizin sıkıntısını giderebilmektir. Bu konuda bir başımıza karar vermiyoruz. Vatandaşlarımızla istişare ederek, onların ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her mahalleye bir sosyal tesis yaparak sizlerin isteğini yerine getirmeye çalıştık. İnşallah önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Fatma Şahin hanımefendinin de göreve gelmesiyle birlikte daha planlı ve programlı çalışıp sizlerin yaşam standardını daha üst seviyelere çekeceğiz. Sosyal Tesislerimizin siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Fadıloğlu’na konuşmasının ardından Seyrantepe mahalle sakinleri tarafından yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çiçek verildi.
Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, sosyal tesisin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Yapılan açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserken, havai fişek gösterisi yapıldı.