İlçede görev yapan muhtarların bir araya gelerek kurdukları Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti.Toplantı havasında gerçekleşen ziyarette ilçenin sorunları konuşuldu ve çözüm yolları arandı. Muhtarlarla yaptıkları işbirlikleriyle önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Rıdvan Fadıloğlu, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Fadıloğlu, Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar ile Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

“BAŞKANIMIZ BİZİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çağlayan Mahalle Muhtarı Halil Havar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun muhtarlara karşı davranışının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Halil Havar, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Faaliyetlerimize yeni başladık. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Başkanımız, özellikle bütün muhtarlara karşı her zaman olumlu davranmıştır. Başkanımız, çalışmalarında samimi ve düzgün şekilde davranıyor. Sayın Başkanımız, hiçbir şekilde ayrımcılık da yapmıyor ve tüm mahalle muhtarlarına karşı eşit davranıyor. Bu durum da bizi çok memnun ediyor. Muhtar arkadaşlarımızla da değerlendirmeler yapıyoruz. Başkanımızdan gerçekten çok memnunuz. Ziyaretimizde de Sayın Başkanımız ile bazı konularda fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımıza ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“YATIRIMLARINI ALKIŞLAMAKTAN YORULDUK”

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Cerit Yeniyapan Mahalle Muhtarı Adnan Aslanoğlu, Fadıloğlu’nun ilgisinden ve çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adnan Aslanoğlu, “Yönetim Kurulu olarak Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Toplantımız bilgilendirme amaçlıydı. Bu toplantılarımız devam edecek. Başkanımız ile sürekli irtibat halinde olacağız. Dertlerimizi Başkanımıza anlatacağız. Başkanımız, sağ olsun 7/24 ihtiyaçlarımıza cevap verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımız keşke 10 sene önce göreve başlasaydı. Başkanımız, kırsal alanlara çok büyük yatırımlar yapıyor. Başkanımızın yatırımlarını alkışlamaktan yorulduk. Allah, Başkanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

BAŞKA FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Sarıgüllük Mahalle Muhtarı M. Sait Biner de ziyarete ilişkin açıklamada bulundu. Biner, “Şehitkamil ilçesinde 4 dönemden bu yana muhtarlık yapmaktayım. 4 dönem içerisinde farklı belediye başkanlarıyla çalıştık. Şehitkamil Muhtarlar Derneği’ni kurduk. Bu vesileyle Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Başkanımızın birlik ve beraberlik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. El ele verdik. Başkanımızla Şehitkamil ilçemizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.