AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli Mahallesi esnafını ziyaret etti. Bir çiçekçi dükkanında güllerle karşılanan Fadıloğlu, kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Fadıloğlu, rutin olarak yaptığı esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Zeytinli Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde bulunan bir çiçekçi dükkanına giren Fadıloğlu'nu güllerle karşılayan esnaf, sevgi gösterisinde bulundu.
Başkan Fadıloğlu ise kendisini güllerle karşılayan mahalle esnafına teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin ve esnafının taleplerini de dinleyen Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, yeniden belediye başkanlığına layık görülmesi durumunda yapmış olduğu hizmetlerin katlanarak devam edeceğinin sözünü verdi.
ESNAFLARDAN FADILOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Görev süresi boyunca gerekli ilgi ve hizmetin mahallelerine gösterildiğini belirten esnaf, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun yapmış olduğu çalışmaları beğeniyoruz. Kendisi her zaman vatandaşların yanında sıkıntılarını gidermek için çalışıyor. Sıkıntılarımızı dinleyen, dertlerimize ortak olan bir Başkana sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da sonsuz teşekkür ediyoruz. Başkanımız Fadıloğlu, bugün bizleri ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinledi. İnşallah kendisini önümüzdeki yerel seçimde de hayırlısıyla tekrar başkan görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.