Tedavisine Ramazan Bayramı'nın ardından başlanacağını öğrenen Ezgi duygusal anlar yaşarken ikizi Kamil ise kardeşiyle en çok yapmak istediği etkinliğin "beraber yürümek ve piknik yapmak" olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu.

TEDAVİYE BAŞLANACAK

Koca ailesini makamında konuk eden Şahin, kucağında taşıdığı, öpüp sevdiği Ezgi'nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Alanında uzman hekimlerle temasa geçen Şahin, bayramdan sonra Ezgi'nin tedavisine başlanacağı müjdesini verdi.

KAMİL'İN GÖZYAŞLARI

Duygulanan ve konuşmakta güçlük çeken küçük kız, "Mutlu musun?" sorusuna, yaşaran gözlerini kırparak "Evet" yanıtını verdi. "Yürümeye başladığımda ilk Fatma Başkanımızın yanına geleceğim." diyen Ezgi, Şahin'e desteğinden dolayı teşekkür etti. Ezgi'nin ikizi Kamil ise kardeşiyle en çok yapmak istediği etkinliğin "beraber yürümek ve piknik yapmak" olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuğun bu sözleri karşısında duygulanan ve gözleri dolan Fatma Şahin ise "Kardeşlik böyle bir şey işte." dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Ezgi'nin ikizi Kamil'in "piknik yapma" talebini, "en doğal ve haklı talep" diye nitelendiren Şahin, "Kardeşi 'Piknik yapmak istiyorum ama yapamıyorum' diyor. Ezgi ise dışarıda yürümek istediğini dile getiriyor. Bunlar hayata geçirilmesi gereken taleptir. Biz de elimizden geleni yapacağız." dedi.

ÇARE BULACAĞIZ

Kendilerine düşen kısmıyla yakından ilgileneceklerini ve Gaziantep'teki görevlerinin de bu tür sorunlara çare aramak olduğunu aktaran Şahin, şöyle konuştu: "Artık tıp çok gelişti. Ülkemizde dünyayla yarışabilecek doktorlarımız var. Biz Ezgi'nin durumunu doktor arkadaşlarımıza ilettik. Çok rahat şekilde sorunun çözülebileceğini söylediler. Gerekli teknik bilgileri verdik. Hocalarımızdan biri Ankara'da ve alanındaki en iyilerden birisi. Bayramdan hemen sonra Ezgi'yi hocamıza götürüp tedavisini başlatacağız. İnşallah tedaviden sonra Ezgi ve ikiziyle el ele tutuşup parkta yürüyeceğiz." Şahin, tedavinin yapılan ilk incelemeye göre 6 ay kadar sürebileceğini ifade ederek gelecek yıl eğitim döneminin ikinci yarısında Ezgi'yi akülü arabasız okula göndermeyi arzuladıklarını anlattı. AA