Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere yönelik yaptırılan Mavikent Konutlarından yapımı tamamlanan 1000 adet dairenin anahtarları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Şahinbey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu törende yaptığı konuşmada bugüne kadar 20 bin konut yaptıklarını yeniden göreve gelmeleri halinde hedeflerinin 50 bin konut olduğunu söyledi.

ŞAHİN VE VEKİLLERDE KATILDI

Şahinbey spor salonunda yapılan törene, Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin’in yanı sıra Vali Vekili Mustafa Canarslan, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

‘’EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Anahtar teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Tahmazoğlu, yeniden göreve gelmeleri halinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam edeceklerini belirterek, ’’ Bugüne kadar 20 bin konut inşa ettik. Yeniden göreve gelmemiz halinde hedefimiz 50 bin konut olacak vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. Tahmazoğlun’dan sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığı dönemde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarına yönelik yaptıkları çalışmaları hatırlattı. Konuşmaların ardından isimleri okunan aileler sahneye çıkarak evlerinin anahtarlarını, Fatma Şahin ve Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden aldılar. Ev sahibi olan aileler, çok mutlu olduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.