Yapılan konuşmalarda merhum Esat Kaya Turgay'ın dürüstlüğü vurgulandı bıraktığı eserler anlatıldı. Törene Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Gaziantep eski Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Asım Güzelbey, CHP eski il başkanları, meclis üyeleri,bürokratların yanısıra ailesi,yakınları ve sevenleri katıldı.

1esat.jpg

GÜZEL ESERLER BIRAKTI

CHP İl Başkanı Lütfü Demir, CHP Gaziantep eski Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, merhumun oğlu Haydar Turgay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuşmalarında, Esat Kaya Turgay’ın hizmetleri ve dürüstlüğünü anlattı. Göreve geldiğinde ekmeği ucuzlattığını, şehre iki günde bir su vermeye başlayan Esat Kaya Turgay’ın önemli eserler bıraktığı belirtildi. Merhum Esat Turgay için yapılan tören yapılan konuşmalar ve İl Müftüsü Ahmet Çelik'in duasının ardından sona erdi.

cenaze1.jpg

Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile törene katılanlar aileye başsağlığı diledi acılarını paylaştı. Esat Kaya Turgay'ın taziyeleri ise Batıkent Mahallesi 119 Nolu Taziye Evi'nde kabul edilecek.

cenhazee.jpg

cenaze4.jpg