MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, TÜMSİAD Gaziantep Şubesini ziyaret etti. Başkan Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Erzin, projeleri hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede Erzin, kentin tespit ettiği sorunlarını dile getirerek, bu sorunların çözümüne yönelik projelerini anlattı.

EN ÖNEMLİ SORUN ULAŞIM

“Ortak noktamız vatana millete hizmet etme isteğidir. Bu vatana bu millete ve bu kentte hizmet etmek için günde 12 ile 16 saat arası siyaset yapan bir insanım. Bu kentin sorunlarını ve sorunların çözümlerini biliyoruz. Kenttin en önemli sorunlarından birisi ulaşım sorunudur. Göreve geldiğimizde bu sorunu çözeceğiz. Bu kentte uzun yıllardır sorun var. Fatma Şahin, ulaşım sorununun çözümü için kentte 11 kişi ile toplantı yaptı. Fakat bu 11 kişinin 10’nu zaten 10 yıldır sorunu çözemeyen insanlar. Dolayısıyla sorunun merkezi ile çözüm oluşturamazsınız.”

MECLİSLERİN GÜNDEMİNİN YÜZDE 70’İ İMAR TADİLATI

Belediyelerin meclis toplantılarında gündem maddelerini incelediklerini söyleyen Erzin, bu gündem maddelerinin yüzde 70’inin imar tadilatlarından oluştuğunu söyleyerek, “Bir belediyenin görevi sadece imar tadilatı yapmak değildir. Tabi ki imar tadilatları yapılacak, imar alanları açılacak fakat belediye tümüyle bu işle uğraşamaz” dedi.

CHP’Yİ GEÇTİK

MHP olarak yükselen bir oy potansiyellerinin olduğuna dikkati çeken Erzin, “Hem AK Parti’den hem de CHP’den kaçan insanlar MHP’ye geliyor. MHP bu partilerden memnun olmayanların ortak buluşma noktası oldu. Anketlere baktığınızda Gaziantep’te AK Parti’yi kimse yüzde 40’ın üzerinde veremiyor. MHP yüzde 10 ile yarışa başladı, AK Parti yüzde 60 ile yarışmaya başladı. Sonuçta MHP kaybetse de oylarını arttırdığı için kazanacaktır. Kimse beni sorgulamaz. Fakat AK Parti kazansa bile kaybetmiş olacaktır. MHP şu anda oy oranı ile CHP’yi geçerek ikinci parti olmuştur. Halkın ilgisi ile bu oran artacak ve Allah’ın izniyle seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu.

KENTTEKİ SİYASİ SEVİYEDEN MEMNUNUZ

TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Çekici de, ülkenin ve kentin daha iyi noktalara gelmesini temenni ettiklerini kaydetti. Seçim yarışında siyasi seviyenin Gaziantep’te düşmemesinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Çekici, seviyenin korunmasında büyük pay sahibi olan Erzin’e teşekkür etti. HABER MERKEZİ