MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, ‘gece’ demeden ‘gündüz’ demeden, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Erzin, önceki gece gerçekleştirdiği kıraathane toplantılarının ardından günün yorgunluğunu, Yazıcıklı meşhur tatlıcı Memik Usta’nın şam tatlısından yiyerek attı. MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, seçim çalışmalarına devam ediyor. 30 Mart yerel seçimlerine, iddialı şekilde hazırlanan Erzin, gündüz gerçekleştirdiği esnaf ve STK ziyaretlerinin ardından, geceleri de kahvehane ve ev ziyaretleri yapıyor.

DELBES MAHALLESİ'NE GİTTİ

Erzin, seçim çalışmaları kapsamında, Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz ile birlikte, önce Delbes, ardından Bostancı Mahallelerinde kıraathane toplantıları gerçekleştirdi. Erzin ve Gündüz, ilk olarak Delbes Mahallesi'ndeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada, vatandaşların sorunlarını dinleyen Erzin ve Gündüz projeleri hakkında da bilgiler verdi. Sohbet toplantılarında vatandaşlar ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm ilgili şikayetlerini dile geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşümde mağdur edildiklerini ifade ederek, "Evlerimizi yıkıyorlar, sonra üstüne para alıyorlar, bir de ev sahibi yaptık diyorlar. Bu yalana artık birileri son vermeli" diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

BOSTANCI'DAN OY İSTEDİ

Erzin, daha sonra Bostancı Mahallesi sakinleri ile kahvehanede bir araya geldi. Erzin, Gaziantep'in 30 Mart'ta MHP iktidarına kavuşacağının altını çizerek, "Bunun için sizlerden destek istemeye geldim. Hepimiz bir olalım, 30 Mart'ı Gaziantep'te MHP'nin zaferi olarak ilan edelim" çağrısında bulundu.

MEMİK USTA'NIN ŞAM TATLISI

Mustafa Erzin, günün sonunda ise, yorgunluğunu meşhur talıcı Memik'te attı. Erzin, Yazıcıklı Tatlıcı Memik Usta'yı görünce, meşhur Şam tatlısından yiyerek, "Eline sağlım Memik ustam. Her zamanki gibi yine tatlın çok leziz olmuş. Bize güç ve destek verir inşallah" demeyi ihmal etmedi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT