MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, Ankara'da bazı programlara katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşan Erzin, Gaziantep'te sahaya inen ilk parti olmaları nedeniyle vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

İlk olarak parti genel merkezine giden Erzin, burada divan üyeleriyle bir araya geldi. Erzin, son gelişmeler ve Gaziantep gündemi ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Bahçeli, Erzin'den Gaziantep'teki çalışmalarla ilgili bilgiler alırken, kendisine seçimde başarılar diledi. Erzin ise, Gaziantep'te sahaya inen ilk parti olmaları nedeniyle vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki süreçte, bu olumlu tepkilerin artacağını umuyorum. Şu anda iyi bir hava yakaladık. Gaziantep'te seçimi kazanmamamız için bir neden göremiyorum. Sizlerin de desteğiyle, Gaziantep'te seçimden alnımızın akıyla zafer kazanmış olarak çıkacağız" dedi.

GÜVENİM SONSUZ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Erzin başta olmak üzere, MHP Gaziantep teşkilatı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarına güveninin sonsuz olduğunu belirterek, "Partimizin Gaziantep'te gücü bellidir. 1999 yılında nasıl Gaziantep MHP'nin kalesi olduysa, bu seçimde de bu gerçekleşebilir. Seçimde hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ