Gaziantep Kuaförler Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Mustafa Erkülah ve Mesut Alkava’nın yarıştığı kongrede 390 üye oy kullandı. Oyların 239'unu alan Mesut Alkava Kuaförler Odası'nın yeni başkanı oldu. Erkülah ise 150 oy aldı. Seçimlerde 1 oy geçersiz sayıldı.

Hollywood Düğün Salonunda Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı genel kurula katılım yüksek oldu.1969 yılında bu mesleğe başladığını söyleyen Mustafa Erkülah, "Bu meslekte yarım asırdan beri varım" dedi.

DEĞİŞİM OLDU

Kuaförler Odası'nın yeni başkanı Mesut Alkava ise değişim şart olduğunu söyledi. Alkava “Kuaförlere daha iyi bir gelecek sağlamak için bu yola çıktık. Odamızda değişim zamanı geldiğini biliyorum. Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Esnafımız yalan yanlış sözlere itibar etmesin. Bir avukat tutacağız ve tutacağımız avukat sizin hakkınızı savunmak için olacak. Şeffaf olacağız. Ödediğiniz aidatların tek bir kuruşunu bile çar çur etmeyeceğiz. Üyelerimiz için eğitim salonun yapacağız. Verdiğim sözlerden asla dönmeyeceğim. Biz bir aileyiz ve bizim birlikteliğimizi kimse bozamayacak” dedi

MESUT ALKAVA'NIN YÖNETİMİ

Yönetim: Eyüp Kesicikan, Bedriye Polat, Ahmet Bulanık, Ali Gürocak, Hakan Ateş, Süleyman Özdemir

Denetim Kurulu: Neslihan İyihacırcı, Mesut Özpay, Ferihan Gürbüz.

ERKÜKAH'IN YÖNETİMİNDE KİMLER VARDI?

YÖNETİM KURULU: Mustafa Başıbüyük, Ali Koptur, Naciye Özyaşar, Cengiz Tekgöz, Yetergül Kaya, Mustafa Ağca -

DENETİM KURULU: Eser Giritlioğlu, Milli Murat Gün, Ömer Çelik / Bora TOKTAŞ