İstanbulspor maçının ardından yapılan basın toplantısından Sözeri, inanan ve hedefe kilitlenen bir takım olduklarını belirtirken, stada gelen taraftarların da desteklerini aldığını ve süper lig yolunda aşama aşama ilerlediklerini belirtti.

HAMLELERİMİZ YERİNDE OLDU

sahada iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bugün her şeyden önemlisi inanmış bir takım vardı. Camiaya inanmış hedefe kilitlenmiş ve en iyisini oynamaya çalışan bir takım vardı. Bu anlamda gerçekten oyuncularıma teşekkür ederim. İstanbulspor hak ederek geldi ama maçın iyisi bizdik. Arzulu coşkulu ve göze hoş gelen bir futbol oynadık. Oyuncu değişikliği hamlelerimiz de yerinde oldu. Önümüzde çok zorlu bir Eskişehirspor maçı var, bu maçı unutup ona konsantre olmamız lazım“ dedi.

HAKEMLERDE HATA YAPACAK

Kendi sahalarında oynadıkları İstanbulspor maçının hakemine de değinen Sözeri, “Hakemlerde tabi ki futbolun içinde olan insanlar. Onlarda maçlarda en iyi olabilmek adına gayret gösteriyorlar, bu hafta ki maçımızı yöneten Suat Arslanboğa bir iki hata dışında maçın sonucuna etki edebilecek yanlış kararlar içinde olmadı. Bu nedenle kendisini de kutluyorum” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU