Takımın zor günler geçirmesinde kendilerinin de sorumluluklarının olduğunu kabullene tecrübeli oyuncu, bulundukları durumdan çıkmaları gerektiğini kaydetti.

İYİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Bu sezon ligde zor zamanlar geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Basketbol takımının kaptanı erden Eryüz, “Sezon başında kimya ile ilgili sorunlarımız vardı onları tam oturtuyorduk sonra bazı olumsuz gelişmeler yaşandı. Tabi ki bunların hepsi bizim sorumluluğumuz, şimdi yeni antrenör geldi bizimle sadece bir antrenmana çıktı ve maça çıktık. Ligin zor takımlarından birine karşı oynadık. Maçın başında çok hata yaptık, bunlardan bir tanesi de benim çok basit hatalar yaptım belki de fark oradan oluştu. İyi yolda olduğumuza inanıyorum, maçın başında yapılan hatalar ve kolay top kayıpları maçta mağlup olmasına neden oldu. Benim de çok büyük sorumluluğum var” dedi.

HAK ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ

Kötü gidişattan kurtulmaları gerektiğini kaydeden Eryüz, “Bunun için de çalışıyoruz, taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak. Yeni antrenörümüzle bazı şeyler değişmeye başladı. Daha fazla savunma yapan ve daha fazla isteyen takım olduk. Bu durumdan çıkmamız lazım, hak ettiğimiz yerde değiliz ve bu durumdan hep beraber çıkacağız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU