Kuran-ı Kerim okunarak başlanan anma töreninde, bir öğrencinin Mehmet Erdemoğlu ile ilgili olarak yazdığı şiirin okunmasından sonra bir konuşma yapan İbrahim Erdemoğlu Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ilke ve felsefesinden taviz vermeden devam ettiklerini söyledi.

ÇOK ÇALIŞIN

İbrahim Erdemoğlu: “Bizlere öğretmiş olduğun felsefede çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olur isek ailemize, akrabalarımıza, hemşerilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz”

HAYIR İŞLERİNE DEVAM

İbrahim Erdemoğlu sosyal sorumluluk projeleri ve yapılan işler konusunda da bilgi vererek Besni ilçesinde yapımı devam Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin önümüzdeki yıl öğrenci alacağını ifade etti. Servi Erdemoğlu adına yaptırılan cami inşaatının devam ettiğini, Ali Erdemoğlu adına Besni ilçesinde bir Fen Lisesinin yaptırılacağını, sağlık ocağı ve taziye evlerinin yapımının devam ettiğini sözlerine ekledi. Bülten