Özel Erdem Okulları 2-C sınıfı öğrencileri, özel bir yayın evinin Türkiye genelinde yapmış olduğu sınıf içi performans izleme ve geliştirme sınavında 25 bin 2. Sınıf öğrencisini geçerek iki birincilik, üç ikincilik, bir dördüncülük ve iki beşincilik ile ilk beşe yerleşti.

Özel Erdem İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerinden Selat Serin ve İrem Eser tüm soruları doğru cevaplayarak eşit puanlarla Türkiye birincisi oldu. Aynı sınavda yine 2-C sınıfından Mehmet Mercan, Nehir Özkeleş, Yiğithan Çeri isimli öğrenciler de ikincilik elde etti. Yine özel bir dershanenin yaptığı deneme sınavında 4-A sınıfından Burak Kutay Türkiye birincisi olurken, özel bir yayınevinin İl genelinde yaptığı deneme sınavında 3-B sınıfından Aslı Cengiz il birincisi, Hiranur Yılmaz ve Muhammed Deveci il ikincisi; 5-A Sınıfından Berra Çolak, 6-A Sınıfından Zeynep Karani, 7-A sınıfından Süheyla Bilge Özdek, 8-A sınıfından Yaren Yılmaz il birincisi olarak Erdem camiasının sevincini ikiye katladı.

HATİP: BAŞARI GÖSTERGESİ

Özel Erdem Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Ferudun Hatip “Öğrencilerimizin küçük yaşlarında bu başarıyı göstermeleri inşallah ileride de başarılı olacaklarının bir göstergesidir. Yapılan deneme sınavında 2. sınıflar içerisinde ilk beşte 8 öğrencimiz bulunmaktadır. Bu kadar başarının karşısında duygulanmamak, gururlanmamak haksız değildir diye düşünüyorum" dedi.

HABER MERKEZİ