Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’nde başarılı sonuçlar alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bursa’da oynadığı Osmangazi maçında 86-61 yenilerek hayal kırıklığı yaşattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bursa Osmangazi deplasmanında beklenmedik bir skor ile sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Osmangazi karşısında ilk periyotu 17–17 tamamlayan ikinci yarıyı da başa baş skorla kapatan Mavi–beyazlı takım, maçın son çeyreğinde oyun disiplininden tamamen kopunca ev sahibi Osmangazi farka gitti.

Sezon başından bu yana kaybettiği maçlarda dahi iyi performans sergileyen ve oynadığı oyunla beğeni toplayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, çıktığı 9 maçta ilk kez kötü bir oyun ortaya koyarak farklı skorla yenildi.

Osmangazi maçını bir kaza olarak değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı İbrahim Gür, “Bu maçta istem dışı kötü oynadık. Biz de kendimizi tanıyamadık. Mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Yöneticilerimizden özür diliyoruz. Şimdi önümüzde Çanakkale maçı var. Kendi evimizde Çanakkale takımını yenip, telafi etmek istiyoruz” dedi.

Mavi–beyazlı takım, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Çanakkale maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak.

HABER MERKEZİ BÜLTEN