Engellileri mutlu etmek adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Her çalışmamızda engellilerimizi düşünüyoruz. Engellilerimiz için engelsiz bir ilçe hedefiyle çalışıyoruz” dedi.

TERAPİ HAVUZU

Alleben Yüzme Havuzu Engelli Terapi Merkezi ile özel sporcuların başarılarına tanıklık etmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Fadıloğlu, “Engelli terapi havuzunda düzenli olarak eğitim gören ve bu eğitimlerin sonucunda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonlarında birçok derece elde etmiş sporcuyu bünyesinde barından tesisimizden çok sayıda engelli vatandaşımız faydalandı" dedi.

VEFA DUYGUSU

Vefa Hizmeti projesi sayesinde bakıma muhtaç engellilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürdüklerini belirten Fadıloğlu, "Vefa Hizmeti projesi kapsamında engellilerimize; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyoruz” diye konuştu. Bülten