Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ikinci yarısı pazar günü oynanacak maçlarla start alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ikinci yarının ilk maçını pazar günü saat 14.00’da Kamil Ocak Spor Salonu’nda Şanlıurfa ile oynuyor.
Şanlıurfa ile oynayacakları maçın hazırlıklarını bugün yapacakları şut antrenmanı ile tamamlayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında moraller yerinde.
Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Asbaşkan Nihat Aydıngüler, “1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız bu hafta Şanlıurfa ile oynuyor. Takım bu maça oldukça iyi hazırlandı. Urfa maçını kazanacaklarına yürekten inanıyoruz. Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanacak bu maça tüm sporseverlerin gelmesini istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz” diye konuştular.
İyi bir ilk yarı geçirdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu diğer asbaşkan Hayrettin Hafif ise, “Aynı başarı grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz. İyi bir teknik ve oyuncu kadromuz var. Bu lig katilteli takımlardan kurulu bir lig. Her takım kendine oranla güçlü ve başarılı. Biz de kendimize güveniyoruz ve bu ligde başarılı olmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.
Öte yanda pazar günü Kamil Ocak Salonu’nda oynanacak maça tüm spor severleri davet eden Hafif, kendilerine destek verilmesi için Gaziantepli spor severlere çağrıda bulundu.