TARİH 24 OCAK CARŞAMBA (BUGÜN)
STADYUM: KALYON
SAAT: 17.00
HAKEMLER: VOLKAN BAYARSLAN - SÜLEYMAN ÖZAY - SAMET ÇİÇEK
YAYIN: BEİN SPORTS 2

Trendyol Süper Liginde heyecan aralıksız devam ederken Gaziantep FK, 22. hafta mücadelesinde bugün saat 17.00'da küme düşme potasındaki rakibi Konyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. 

Mersin startı verildi Mersin startı verildi

Ligde korkulu haftalar yaşamak istemeyen ve son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda 1 puan çıkardığı Sivasspor maçının ardından hafta içi mesaisinde bugün saat 17.00'da Konyaspor ile 6 puanlık değil adeta 9 puanlık bir maça çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar bugün evinde karşılaşacağı maçta Konyaspor'u yenip küme düşme potasından uzaklaşmak ve zorlu Galatasaray maçı öncesi moral bulmaya çalışacak. 

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

22 punla averajla 14. sırada yer alan Gaziantep FK, 20 puanla 18. sırada küme düşme potasından çıkmaya çalışan Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak. Bu maçtan alınacak kötü sonuç zorlu Galatasaray maçı öncesinde kırmızı-siyahlıları adeta korku tüneline sokacak. Bugün taraftarı önünde oynayacağı maçta Gaziantep FK, sıkıntı yaşamamak adına bugün zorlu rakibi Konyaspor karşısında kazanmaktan başka şansı bulunmuyor. Rumen teknik adamda oyuncularını sıkı bir şekilde uyardığı ve basit hatalar istemediğini söyledi. Saat 17.00'da başlayacak olan mücadeleyi İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek.