Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki en kalabalık mitingini yaptı. Daha önce Demokrasi Meydanı'ndaki mitinglerden daha coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan Gaziantep'le moral budu. Onbinlere hitap eden Erdoğan 30 Mart'ta Gaziantep'ten rekor bir netice beklediğini söyledi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'ten Türkiye'ye örnek olma ve rekor kırma çağrısı yaptı. 1 saat geç geldiği Gaziantep'te yoğun bir topluluk tarafından karşılanan Erdoğan, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Demokrasi Meydanı'nı dolduran onbinlere hitap eden Başbakan Erdoğan, "Asıl montajı 30 Mart’ta Gaziantep yapacak. Siz montajını değil siz gerçeğini yapacaksınız" dedi.

GAZİANTEP'E KADIN ELİ DEĞİYOR

"Artık Gaziantep’e kadın eli değiyor. Merkezde biz varız.. Tabi şimdi Fatma kardeşimizi maalesef kaybediyoruz. 9 milletvekilimizden 8’e düşüyoruz. Gaziantep için bu feda olsun. Çünkü burada bir kadın eliyle neler yapılabileceğini göstermesi bakımından çok anlamlı. Ve göreceksiniz Gaziantep hükümet yatırımlarıyla vizyon ve projeleriyle Türkiye'ye, Dünya'ya örnek olmaya devam edecek. Gaziantep’ten rekor bir netice bekliyoruz. Gaziantep’in Türkiye'ye örnek olmasını bekliyoruz. Yolumuz bahtımız açık olsun"

BAMBAŞKASIN GAZİANTEP

Erdoğan, Gaziantep'in bugün bambaşka olduğunu ve demokrasinin başkenti olduğunu belirttiği konuşmasında yapılan ve yapılacak hizmetletlerden bahsetti. Tek tek herkesi selamlayan Erdoğan, Gaziantep ile iftihar ettiğini de söyledi.

İLÇELERİ SELAMLADI

"Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip sizleri yürekten selamlıyorum. Nurdağı, Oğuzeli, Şahinbey, Şehitkamil, Yavuzeli sizleri gönülden selamlıyorum. Buradan Gaziantep’in kardeş şehirlerinide selamlıyorum. Halep, Humus, Kamışlı, Lazkiye, Şam Gaziantep’ten sizleri selamlıyorum. Gaziantep’in Kilis’in Hatay’ın kamplarında yaşayan muhacirler Ensar’ın şehri Gaziantep’ten sizleri selamlıyorum. Ey Gaziantep sen Hazreti Yuşa’nın şehrisin. Sen Hz. Ömer’in şehrisin. Sen Ashabı ikramdan 5 şehit verdikten sonra Antep çevresinde surlarımız vardır diyen Ömer’in mazhar olmuş şehrisin. Sen Ashabı ikramdan Ökkeşiye Hazretlerinin şehrisin. Sen Kurtuluş savaşı kahramanı Karayılan’ın, Şehitkamil’in, Şahinbey’in şehrisin. Geçtiğimiz Haziran ayında hakkın rahmetine kavuşan alim insan gönül dostu Mehmet Emin Er hocamızın şehri Gaziantep. Seninle iftihar ediyoruz ey Gaziantep"

YEMEKLERİNLE DİLLERİNDE İFTİHAR EDİYORUZ

"Tarihinle kültürünle seninle türkülerinle senin yemeklerinle senin Evliya Çelebi’nin söylediği gibi; “tatlı yediği için tatlı dillerinle iftihar ediyoruz Gaziantep. Senin sanayinle, senin ticaretinle, senin fabrika bacalarınla Türkiye'ye, dünyaya örnek çalışkanlığınla gururlanıyoruz Gaziantep. Ama en çokta senin şu göğe yükselen camilerinle, senin imanınla gururlanıyoruz Gaziantep. Siirt’te ne demiştik. Ziya Gökalp’ın şiirini okumuştuk. Minareler süngü, hutbeler mifer, camiler kışlamız, müminler asker bunu dedik dayanamadılar. Haydi dediler Pınarhisar’a. Gittik Pınarhisar’a ve bizi misafir ettiler ama oradan AKP doğdu. Şimdi bugün bakıyorum sizde şunu görüyorum. Karşımda maşallah bugün kabına sığmıyorsun. Adeta İstiklal mücadelesini yeniden yazıyorsun ey Gaziantep"

30 MART HAYIRLI OLSUN

"Rabbim şu coşkunuzdan şu muhabbetinizden dolayı sizden razı olsun. 30 Mart seçimleri Türkiye için bölgemiz milletimiz Gaziantepimiz için hayırlara vesile olsun. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Gaziantep bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Yola çıktığımızdan bu yana hep beraber yürüdük sizinle, Aşık Veysel gibi uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece dedik. Hep gündüz gece yürüdük. Gaziantep'in öyküsü Türkiye'nin öyküsüdür. Gittiğim her yerde Gaziantep’i örnek gösteriyorum. Doğu'da Güneydoğu'da, Dünya'da Gaziantep’i örnek gösteriyorum. Çünkü siz yoksulluğa direndiniz, imkansızlıklara direndiniz. Siz talihinize boyun eğmediniz. Siz umutsuzluğa kapılmadınız, boşvermediniz vazgeçmediniz. Başınızı öne eğmediniz. Az önce Hüseyin Çelik kardeşim bir şiir okudu. Dışarı çıkınca ne vardı. Şimdide tam yeri geldi. Siz kaderin üstünde bir kader vardır göklerden gelen bir karar vardır dediniz. Mücadele ettiniz sabrettiniz ve zaferi elde ettiniz. Gaziantep sanayisiyle ticaretiyle örnek bir şehir oldunuz. Gaziantep hoşgörüsüyle kardeşliğiyle örnek bir şehir. Gaziantep sığınmacılara evini açarak ensar olmasıyla yardımlaşmasıyla örnek bir şehir. Gaziantep vizyonu olan ufku olan projesi olan bir şehir. Siz sırtınızı devlete dayamadınız. Siz birileri gibi güçünüzü kayırmacılıktan almadınız, siz haksız şekilde adaletsiz şekilde kollanmadınız. Siz fitneler boyun eğmediniz, çalıştınız ter döktünüz emek verdiniz ve işte Gaziantepği bu günlere taşıdınız. Onun için size ne kadar teşekkür edilse azdır"

GAZİANTEP'TEN İLHAM ALIYORUZ

"Kardeşlerim 81 vilayetin hepsinde ama en çokta Gaziantep’ten AK Parti ilham almış bir partidir. Şu Gaziantep'te Türk, Kürt, Arap diğer tüm etnik kökenler, din beraber hoşgörü ve kardeşlik içinde yaşıyor. İşte Ak Partide Türkiye’ye tıpkı Gaziantep gibi bakıyor. Şu Gaziantep büyük düşünüyor, büyük adımlar atıyor. İşte Ak Partide büyük düşünde büyük adımlar attı. Şu Gaziantep kardeşliğe, kalkınmaya adalete tahvil etti. Ak Partide, Türkiye'de kardeşliği huzura, refaha, kalkınmaya adalete tahvil etmenin mücadelesini veriyor. Siz demokrasiyle büyüdünüz siz milli iradeye sahip çıktınız siz ey gaziantep özgürlük diyorsunuz bizde bunların hepsini savunuyoruz. Siz fitneye dur dediniz, teröre dur dediniz, ranta, yağmaya, yoksululğa, yasaklara, yolsuzluğa dur dediniz işte bizde Türkiye genelinde aynısını söylüyoruz."

ÇOCUKLARINIZI DERSHANELERDEN ÇEKİN

"Şimdi ben buradan sesleniyorum ey benim Gaziantepli kardeşlerim.. Bunların dersanelerinde çocuklarınız varsa çekin alın. Bunların okullarında çocuklarınız varsa çekin alın. Devletin okulları var. Bunların evlerinden çocuklarınızı atıyorlar. Çünkü geceleri beddua seansları yapıyorlar biliyorsunuz. Bu beddua seanslarında Başbakana beddualarda bulunuyorlar. Bunların abileri var. Bizim abilerimiz burda. İşte Gaziantepin abileri. Bunların ablaları var bizim ablalarımızda burada. Sizin dualarınız bize yeter. Suriyedeki mazlumların duaları bize yeter. Filistin’deki mazlumların duaları bize yeter. Kardeşlerim dünyanın her yerinden hamdolsun gelen dualar bize yeter. Rahatsız olmayın ve sabredin. Kardeşlerim biz bunlara boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Bu tehditlere bu şantajlara pabuç bırakmadık bırakmayacağız. Vatandaşı makbuzsuz olarak çeşitli yardım adı altında dolandırdılar, vatandaşın zekatlarını aldılar zekat nereye harcandı belli değil. Koyunlarını aldılar koyunları kesilmedi. Bunları takip edeceğiz nerede ne var bunları meydana çıkaracağız. Niye ulusal güvenliği tehdit eden bu mekanizmalar gücünü nerden alıyor. Bunların güç kaynaklarını bitireceğiz hiç endişeniz olmasın. Çünkü biz kasetlerin montajların Türkiye'yi esir almasına izin vermeyeceğiz"

KAPI KAPI DOLAŞMAYA VAR MISINIZ ?

"Ablalar kapı kapı dolaşmaya varmıyız. Bildiklerinizi bilmeyenlere anlatın. Bunlar çok ahlaksız. Ne diyorlar başbakan Avrupa'nın değişik ülkelerinde milyarlarca dolar parası var. Bu adiliktir, bu ahlaksızlık, alçaklıtrır. Varsa çıkar göster onu ben senin Pensilvanya'daki hocana göndereyim. Bakın tezgah aynı. Yine birkaç gün önce Kılıçdaroğlu'da benzer şeyi söyledi. İsviçre’nin bankalarında 13 ayrı hesabım varmış. Ey Kılıçdaroğlu sen fakir fukara bir insansın. Eğer o hesaplar varsa ben onu fakir fukara Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ya bunların diyorum ya yalan, iftira , fitne herşey var. Ondan sonra kalkıp ailemle uğraşmalı. Hepsi yalan, iftira. Kardeşlerim işte 30 Mart onun için çok önemli. Abiler 30 Mart’a 16 gün var. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız. Allah’ın izniyle Gaziantep yeni bir ders verecek. Bu ülke Şahinbey’in Şehitkamil’in başkalarına temsil etmeyeceğiz. O kasetler montajlar CHP, MHP’yi tanzim edebilir ama AKP’yi tanzim ettiremez. Türkiye ekonomisine milli iradeye asla istikamet çizdiremez. Bu oyun artık bozuldu. Holding patronları marjinal lojistik sağlıyor CHP’ye. İşte geçenlerde birtane holding kapılarını açmış diyorki kaçanlar bizim mağazalara gelsin."

GAZİANTEP KAYGISIZ OL

"Gaziantep kaygısız ol. Biz bunun hesabını soracağız. Sen hiç merak etme. Bunun hesabını 30 Mart’ta soracağız. Sevgili Gaziantepliler 11 yılda biz Gaziantep’e 12.5 katrilyon yatırım yaptık. Yani her yıl ortalam 1 katrilyon yatırım yaptık. Yeterli mi değil. Daha yapacağımız çok iş var. Sadece iller bankası olarak 3 katrilyon 100 tirilyon yatırım. Ulaştırma ve haberleşme olarak yaklaşık 2 katrilyon, bununla kalmadık orman ve su işlerinde 1.5 katrilyon. Eğitimde 1,3 katrilyon orman ve su işlerinde 1,4 katrilyon. Aile ve Sosyal Politikalarda 936 trilyon. Sağlıkta 350 trilyon yatırım yaptık. Bizler eser siyaseti yapıyoruz. Diğerleri gerilim, hakaret başka birşey yaptıkları yok. "

EĞİTİMDE YATIRIM YAPTIK

"Bakın şimdi Gaziantep’te eğitimde 6 bin 92 yeni derslik inşa ettki. Okullarımıza 14 bin bilgisayar gönderdik. Hepsinden öte Gaziantep’e Fatih projesiyle etkileşimli tahtalar monte ediliyor. Türkiye genelinde 163 tablet bilgisayar dağıttık. Bu ay içinde 675 bin adet daha tablet bilgisayar öğrencilere verilecek. Şimdi yavrularımız kitaplarını ücretsiz alıyor, burslar noktasında biz gelmeden önce 45 lira alınıyordu. Şimdi 300 lira burs 200 lirada beslenme yardımı. Gaziantep’te 3 tane üniversite vardı. Biz geldiğimizde 79 üniversite vardı. Şimdi 175 üniversite var. Sağlıkta önemli adımlar attık. Ve en önemlisi çok önemli yatırımları Gaziantep aldı. Kardeşlerim ve şimdi Gaziantep tabi en önemlisi Şehir Hastanesine kavuşuyor. 7 hastaneden oluşan şehir hastanesi. Hastaneye girdiğiniz zaman herşey orada hallolacak orada bitecek. "

KONUTLAR YAPTIK

"Toplu konutta 12 bin 556 inşa edip haksahiplerine teslim ettik. Geleneksel mimariye mümkün oldukça dikkat ettik. Gaziantep, İslahiye ve Nizip adalet saraylarını kazandırdık. Gaziantep’te 2002’ye kadar 116 bin bölünmüş yol vardı biz 236 bin bölünmüş yol yaptık. Gaziantep ilimizin Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye ve urfa ile olan bağlantısını bölünmüş yollar ile çözdük. 196 km yol olan bölümünü 183 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık ve kalanını bu yıl içerisinde bitireceğiz. Kahramanmaraş, Narlı Gaziantep otoyolunun büyük çoğunluğunuda tamamladık. Nurdağı, İslahiye, Hassa yolunun 32 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, kalan kısmını 2015’te bitiriyoruz. Dutluköprü, Başpınar, şehirgösteren kavşağındaki çalışmalar bu yıl tamamlanacak"

DEMİRYOLLARI YENİLENDİ

"Gaziantep’in demiryollarını sıfırdan yeniledik. Sadece yolları değil gar ve istasyonlarıda aslına uygun olarak yeniledik. Gaziantep Havalimanında şu anda 1 milyon 443 bin kişi yolculuk yaptı. Gap illerimizden biri olan Gaziantep’te 12 yılda büyük sulama projelerini hayata geçirdik. Gaziantep ve Kilis ovalarındaki 200 bin dönüm araziyi suya kavuşturacağız. Gaziantep’in hasretle beklediği Ardıl barajınında temelini attık. Bütün bu sulama projeleriyle Gaziantep’te çiftçimizin yüzü gülecek. Gaziantep gibi büyük bir şehrimizin içme suyu problemini çözdük. Adıyaman göksu üzerinde Çetintepe barajının temelini attık ve inşallah süratle tamamlayacağız. Merkez Gaziantep 4. Organize bölgesini kazandırdık. İstihdam sayısı bugün 100 bin 457 kişiye ulaştı. Kobilerin kosgeb ile desteklenmesinin önünü açtık. Gaziantep’e 45 trilyon hibe desteği 300 trilyon kredi sağladık. Artık modern bir yaşamı Gaziantep evlerinde doğalgaz ile yaşıyor. Dairelerinde her taraf sıcak. Ne çileler çektiniz ya. O kömürlerle o küllerle o kokularla. Şimdi Toki kanalıyla Gaziantepimize 33 bin seyirci kapasiteli bir stadyum yapıyoruz. İnşaası sürüyor. 96 trilyon yatırım bedeli olan stadyumu inşallah 2015 yılı sonunda tamamlayıp Gaziantepimizin hizmetine vereceğiz.

GAZİRAY SİSTEMİ

"Konya-Karaman hızlı tren projeside Gaziantep’e gelecek. Karaman, Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye güzergahını takip ederek GazianteP’e kadar gelecek. Gaziantep-Halep hızlı treni projesinide hazırlamıştık. İnşallah Suriyede bu olaylar durulduğunda bu projeyide hayata geçireceğiz. Birde Gaziray projemiz var. 18 km’lik 4 hatlı 7 km’lik modern banliyo sistemini kurmak için bu yıl kollarımızı çemriyoruz."

GAZİANTEP ÖRNEK OLACAK

"Türkiye’de inşallah Gaziantep her yönüyle bir örnek olacak. İnşallah vakıflar aracılığıyla 96 eserde restorasyon yaptık. Bunların hepsini tek tek anlatacak değilim. Zeugma'yı buraya kazandırdık, dünyaya açtık. Şimdi Gaziantep’te bir kan değişimine ihtiyaç vardı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanım Fatma Şahin kardeşimizle beraber bu yeni dönemi dahada taçlandıracağız. Asım kardeşimizden iki dönem burada verdiği hizmetler sebebiyle kendisine teşekkür ediyorum. O da inanıyorumki tecrübesiyle Fatma kardeşime yardımcı olacak. Artık Gaziantep’e kadın eli değiyor. Merkezde biz varız tabi şimdi Fatma kardeşimizi maalesef kaybediyoruz. 9 milletvekilimizden 8’e düşüyoruz. Gaziantep için bu feda olsun. Çünkü burada bir kadın eliyle neler yapılabileceğini göstermesi bakınından çok anlamlı. Ve göreceksiniz Gaziantep hükümet yatırımlarıyla vizyon ve projeleriyle Türkiye'ye dünyaya örnek olmaya devam edecek. Gaziantep’ten rekor bir netice bekliyoruz. Gaziantep’in Türkiye'ye örnek olmasını bekliyoruz. Yolumuz bahtımız açık olsun. Günümüz kutlu olsun. 30 Mart hayırlı olsun. Allah yar yardımcımız olsun. Kalın sağlıcakla."

BÜYÜMEDEN RAHATSIZ OLDULAR

"Bir dönem sizin büyümenizden, sanayide, ticarette öne çıkmanızdan rahatsız oldular. Sadece sizin değil Kayseri'nin Konya'nın, Çorum'un, Sakarya'nın büyümesinden rahatsız oldular. Sırtını devlete dayayan ucuz kredilerle beslenen, üretimi değil rantı tercih edenler sizin büyümenizden kalkınmanızdan rahatsız oldular. İşte 28 Şubat'ı bunun için yaptılar. Sizin sanayideki büyümenizi, ticaretteki, istihdamdaki, büyümenizi engellemek için yaptılar. 28 Şubat'ı hanım kardeşlerim sizin başörtünüzü yasaklamak için yaptılar. Genç kardeşlerim imam hatiplilerin meslek liselilerin katsayı ile engellenmesi için yaptılar. Kardeşlerim bakınız çok enterasandır. İmam hatiplerin orta kısımlarını kapattılarmı. Katsayı getirdilermi. Bu çileyi benim kızlarım çekti kızlarımı üniversiteye sokmadılar mecburen yurtdışına gönderdim. Ve amerikada başörtüsü ile orada okuyabildi ama kendi ülkemde okuyamadı. Ben bunu yabancı devletlerin başbakanlarına söylediğim zaman şaşırıyorlardı. Nasıl olur böyle birşey diyordu. Sabrettik sabrettiniz ama sabreden muradına ermiş. Ve ne oldu. Şimdi orta kısımlar açıldımı artık katsayı kalktımı başörtüsü ile okullarımıza gidiyormuyuz, üniversiteye gidiyormuyuz parlamentoya giriyormuyuz devlet dairelirene giriyormuyuz. Noldu Türkiye bölündümü. Tam aksine normalleşti bak şimdi benim açık kızım örtülü kızım el ele omuz omuza yürüyorlar."

REFERANDUMA HAYIR DEDİLER

"Geçenlerde Kılıçdaroğlu bir açıklama yaptı başörtüsü meselesini ben çözdüm diyor. Dürüst ol dürüst. Bu Kılıçdaroğlu'nda takiye var, yalan var, iftira, fitne fesat hepsi var. Kardeşlerim öyleki MHP ve biz birlikte üniversitelere başörtülü olarak girme noktasında adımı attığımızda bu konuyu anayasa mahkemesine götüren o daha sonra milletvekilini danıştaya götürdü. Ama biliyorsunuz bu iş ne zaman çözüldü bu anayasa refarandumunda çözüldü. Anayasa refarandumunda CHP, MHP, BDP hepsi hayır dedi. Yüzde 58 ile millet refarandumda evet dedi. Orada çözüldü. Kardeşlerim işte siz sahip çıktınız, siz sahip oldunuz. Böyle olacak dediniz böyle oldu. Çünkü AKP’nin rotasını millet çizdi millet. Şimdi biz bakıyosun ben kürtlerin, birisi ben türklerin, birisi CHP bende kutsalların partisiyim. KArdeşlerim biz ne diyoruz biz 77 milyonun partisiyiz. Biz 780 bin km2’nin partisiyiz. Onun için türküyle, kürdüyle, zazasıyla, çerkezi, boşnakı velhasıl romanıyla biz değerli kardeşlerim hepinizi yaradandan ötürü seviyoruz. Ne diyoruz tek millet diyoruz. Tek bayrak diyoruz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bayrağımızın rengi şehirimizin kanı, hilal bağımsızlığımızın ifadesi yıldız şehitlerimizin simgesi. Bayrağımızdan başka bayrak asla tanımıyoruz. 3 tek vatan 780 milyon m2’de tek vadan. Batıda ne varsa doğuda o olacak. Kuzeyde ne varsa güneyde o alacak. 4. Rabia tek devlet. Tek millet, tek bayrak, tek vatan. Yolculuğumuz bu."

FİLİSTİN'DEN RAHATSIZ OLDULAR

Ey Gaziantep biz senin kahramanlığından cesaret alarak Filistin diyoruz ya bundan rahatsız oldular. Suriyelilere sahip çıktığımız için rahatsız oldular. Mavi Marmarayı savunduğumuz için rahatsız oldular. Ne diyorlar biliyormusunuz. Bu Türkiye artık çok oluyor. Türkiye ekonomisi büyüyor, küresel yatırımlar yapıyor. Biz göreve geldiğimizde merkez bankasında ne vardı. 27.5 milyar dolar. Şimdi 128 milyar dolar var. Onları bu rahatsız etti. Kim vardı iktidarda. MHP, CHP’nin yavrusu DSP. İMF’ye 23.5 milyar dolar borçlulardı ödedik ödedik 14 Mayıs'ta sıfırladık. Şimdi İMF bizden borç istiyor. 5 milyar dolar istedikleri zaman borç vereceğiz? Bunu hazmedemiler. Doğru 4 yıldır genel başkansızn 3 seçime girdin bu millet sana ne yaptı gömdü gömdü. Niye seni bu millet SSK’den iyi tanıyor. SSK’nın genel müdürüyken yaptıklarından iyi tanıyor. Hastane kapılarında vatandaşlarımı nasıl süründürdüğünü iyi biliyor. Eczanelerden ilacımızı alamıyorduk işte orada senin gibi bir genel müdür vardıda onun için. Şimdi benim vatandaşım istediği hastaneye gidip istediği eczaneden ilacını alıyor. Bunları biz getirdik daha önce bunlar niye yoktu. Şu anda Türkiye cumhuriyetinin kamu net borç stoku ne biliyormusunuz. Biz göreve geldiğimizde 100 liranın 73 lirası borçtu şimdi 100 liranın 35 lirası borçtu.

CEMAATE YÜKLENDİ

Devlet % 63’le borçlanıyordu şimdi tek haneli rakama düştü. Enflasyon % 30’du şimdi %8. Aradaki farklar benim vatandaşımın cebinde kalıyor. Kardeşlerim şimdi bu ara malum. 30 Mart’ta birilerinin maşası haline gelen bir Pensilvanya ortaya çıktı. CHP Pensilvanya'nın maşası, MHP, BDP aynı şekilde. Kimin kimlerle ittifak yaptığına lütfen dikkat edin. CHP ve MHP şu anda Pensilvanya ile ittifak yapıyor. Pensilvanya bu CHP ve MHP’ye kaset, montaj servis ediyor. Bu partileri adeta maşa olarak kullanıyor. Birkez daha altını çiziyorum sadece AKP, hükümedi beni arkadaşlarımı ilgilendiren bir mesele değil. Yaşadığımız hadiseler Türkiye’yi devletimizi ulusal güvenliğimizi hedef alıyor"

BAŞBAKANIN TELEFONLARI DİNLENİYOR

"Bir başbakanın telefonları dinlenemez. Hele hele kriptolu denilen güvenli hat denilen hiç dinlenemez. Mahkeme başbakanın telefonlarının dinlenmesiyle ilgili karar alamaz. Ama bunlar bunu yaptılar. Montajda yaptılar dinlemede yaptılar. Cumhurbaşkanı, Genelkurmaybaşkanıyla yaptığım görüşmeleri dinleyecek kadar bunlar alçak, karakter itibariyle bu kadar bozuklar. Bu bir casusluk, bir ajanlıktır. Bu milli güvenliğe meydan okumaktır. Bu içerden yapılıyorsa bu vatana ihanettir. Bunlar sadece bizleri dinlemiyor kendi yanlarındaki yol arkadaşlarını dinleyecek kadar hassiyetsizler. Hakim, savcıları dinleyecek kadar laçaklar. Kendilerinden olmayan polisi askeri dinleyecek kadar hainler. Ben polis ve silahlı kuvvetlerdeki kardeşlerime sesleniyorum. Aman dikkat diyorum. Hatta şu anda ittifak yaptıkları malum partiler onlarıda dinliyorlar. Dinlediler. Bunlar ikiyüzlüdür, güvenilmezdir. Ama görüyürsonuz CHP bu illegal dinlemelere sesini çıkarmıyor. Diyet ödüyorlar diyet. Şantaja ve tehdite boyun eğiyorlar. CHP’nin genel müdürü zaten kasetle geldi. Şu anda da kaset siyaseti yapıyor"

PENSİLVANYA'DAKİ ZAT…

"Şu hale bakın ya. Pensilvanya'daki zat ne diyor. Soruyorlar rüyada peygamber efendimizi görmüş eee ve peygamber efendimiz twitleri iki kat artırın demiş. Hocam ne dersiniz diyor. Hocaefendi de diyorki öyle demişse ayran yapın. Televizyonlarında peygamber efendimizi bir dizide miraçtan indirip kamyonete bindiriyorlar. Ya bu çok tehlikeli itikadi birşey. Bunlar tamamen istikameti kaybetmiş vaziyetteler. Bunun yanında bitmedi. Savaş Ay ile 95 yılında bir röportaj yapıyor. Bu röportajında ben birkere hayatım boyunca kullandım diyor. Hz. Cebrail parti kursa o partiyede oy vermem diyor. Bizde meleklere iman var sen bunu nasıl söylersin. Hz. Cebrail’in işi gücü yokta partimi kuracak. Bu nasıl bir benzetme. Ondan sonra sene 99 kaçıp gidiyorsun Pensilvanya’ya. Sen dürüst adamsın niye kaçıp gidiyorsun. Siyaseti çok seviyorsun bu kadar sevdiğine göre dön vatanına gel. Vatanseversen dön gel. Partini de kur, partininde başına geç o zaman senin boyunun posunun ölçüsünü bu millet verir. Gel bakalım niye gelmiyorsun"

BERKİN ELVAN'IN ANNESİNE ÇAĞRI

"Geçenlerde İstanbul’da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı ne yazıkki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyeler olan bir çocuk orada bir biber gazına o da muhatap oluyor. Kardeşlerim polis orada yüzü poşulu elinde sapanla demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nerden ayıracak. Ama bu Kılıçdaroğlu herzamanki gibi yalanını söylüyor. Ne diyor ekmek almaya giden çocuk diyor. Dürüst ol dürüst Ne ekmek alması ne alakası var. Ve çok enteresan. Annesi diyorki evladımın katili başbakan diyor. Ben evlada sevgiyi muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilye atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeyi ne için atıyorsun evladının mezarına. Aynı şeyi baba da söylüyor. DHKPC terör örgütü o akşam benim eski muhidim oradan geçerken gecenin karanlığında daha 3 ay oldu. Askerliğinden gelen Burak yavrumuzu maalesef orada şehit ediyorlar. Burak’ın elinde sapan, silah yoktu sadece evinin önünde olan bu yavruyu şehit ediyorlar ve sokakta toplanan kovan sayısı 42. Bunlar bu teröristlerle el ele iş tutuyorlar. İşte Kılıçdaroğlu’nun gayri resmi illegal cellatleridir bunu böyle bilelim. Burak Can’ın babası ortam iyice gerilmesin diye kalkıyor İstanbul Kasımpaşa’daki cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu Giresun’a götürüyor ve orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu kalkıpta öyle bir beyanda bulunmuyor. Ülkem gerilmesin vatansağolsun ben bu acıya katlanacam diyor. Kim barıştan, gerilimden yana. MHP çıkmış mesajlar veriyor. CHP zaten rant devşirmeye çalışıyor. Holding patronları ile hepsi el ele. Malum medya manşetlerinden adeta kan döküyor, kin fışkırtıyor. Türkiye’yi ekonomi, çözüm sürecini yıpratmak isteyenlerin maşası bunlar. Ben burada birşeyi açık açık söyleyecem. Reyhanlı’daki patlamada 53 vatandaşımızı kaybettik. Emniyetimiz bu olayı araştırdı. Patlamanın emrini verenler CHP’nin heyetini Suriye’ye zalim Esed’i götüren kişiler çıktı. Olayın içinde CHP’ye yakın kişiler var.