Personeli onure etmek ve çalışma motivasyonunu arttırmak amacıyla Gaziantep Bölge Mahkemesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonu'nda düzenlenen 53 zabıt katibi 'Klavye Uygulama Sınavı'na tabi tutuldu. Tüm zabıt katipleri, belirtilen sürede 90 ve üzeri kelimeyi doğru yazarak sınavı geçti.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı ve Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Yüksel Navdar, sınavda birinci olan Aydın Bakır'a, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu Üyesi ve 2'nci Vergi Dava Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Erciyas ikinci olan Ragıp Yıldız'a, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu Üyesi ve 2'nci İdari Dava Dairesi Başkanı Haci Göçer ise üçüncü olan Onur Aydın'a plaket, başarı belgesi ve ödülünü verdi.

İŞ ORTAKLARIMIZ

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi merkez mülhakatında görev yapan tüm zabıt katiplerinin, Klavye Uygulama Sınavı'nda gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve sonucun kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Personelimiz ve biz bir takımız, personelimiz bizim iş ortağımızdır. Bu sınavda gösterdiğiniz başarı aslında hepinizin ödüle layık olduğunuzun göstergesidir. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi. DHA