Burak Mahallesi’nde ikamet eden 6 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli olan Fatma Doğan’ı baba evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Baba Sefer Doğan ile bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, minik Fatma’ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Çocuğu için getirilen tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden alan Baba Sefer Doğan’ın mutluluğu gözlerine yansıdı. Çocuğu için Şehitkamil Belediyesi’nden tekerlekli sandalye isteğinde bulunduğunu ve isteğinin yerine geldiğini dile getiren baba Sefer Doğan; “Tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyemize müracaatta bulunduk. Bunun üzerine Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu harekete geçerek engelli çocuğuma tekerlekli sandalye getirdi. Bunun için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

ŞULE İLK TURU BAŞKAN FADILOĞLU İLE BİRLİKTE ATTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Seyrantepe Mahallesi ve Burak Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli vatandaşları ziyaret ederek tekerlekli sandalyelerini kendi elleriyle teslim etti. İlk olarak Seyrantepe Mahallesinde ikamet eden ve doğuşta bedensel engelli olan 11 yaşındaki Şule Porsuk’u ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Şule Porsuk ile yakından ilgilendi.

ENGELLERİ AŞTIK

Bir süre Şule Porsuk ve ailesiyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği tekerlekli sandalyeyi Şule’ye takdim etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Şule Porsuk tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu Başkan Fadıloğlu’nun kendisini sürmesiyle evin içinde attı. Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Şule mutluluğunu ailesiyle paylaştı. Daha sonra Burak Mahallesi’nde ikamet eden, Kılıç ailesini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, yaşlılığa bağlı olarak yürüme zorluğu çeken 92 yaşındaki Hatice Kılıç’a getirdiği tekerlekli sandalyesini hediye etti. Aileye yeni yıl dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre aileyle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Annesinin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu dile getiren Hasan Kılıç, bunu da Başkan Rıdvan Fadıloğlu sayesinde aştıklarını dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN