ŞEHİTKAMİL Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yeni Mahalle’de ikamet eden 5 çocuk annesi Emine Andıç’ı evinde ziyaret etti. Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ın da eşlik ettiği ev ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Aile ile bir süre sohbet eden Fadıloğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren 15 yaşındaki Ayşegül Andıç’la da yakından ilgilendi. Annenin yavrusuna büyük özen ve titizlik içinde baktığını gören Başkan Fadıloğlu anneye küçük bir teşekkür hediyesi verdi. Küçük Ayşegül’le kendi elleriyle çikolata ikram eden Başkan Fadıloğlu hem aileyi hem Ayşegül’lü sevindirdi.
FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini yalnız bırakmadığı için duygularına hakim olamayan Emine Andıç, Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Ailenin diğer bir kızı Rümeysa ise ziyaretinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na Hat sanatı ile yaptığı bir tabloyu hediye etti. Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden anne Emine Andıç, “ Allah kendisinden ve ekibinden razı razı olsun. Sık sık ziyarette bulunuyorlar. Çok mutlu oldum. Böyle güzel bir günde bizleri ziyaret etmeleri ve yardımda bulunmaları bizler için çok önemli. Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ” diye konuştu.
ALLAH RÜMEYSA KIZIMIZA ŞİFA VERSİN
Vatandaşların her zaman yanında olduklarına dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise; “Bugün rahatsız olan 14 yaşındaki Ayşegül kızımızı ziyarete geldik. Daha önceden yapılan bir aşıdan kaynaklanan kısmi rahatsızlık geçirerek, yatağa bağlı kalıyor. Biz belediye olarak gereken desteği yapıyoruz. Geçtiğimiz gün idrak ettiğimiz anneler günü münasebetiyle küçük birde hediye getirdik kardeşimize. Güzel günlerde kullansın. Ayşegül kızımıza da Allah acil şifalar versin” dedi.
ŞEHİTKAMİL Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yeni Mahalle’de ikamet eden 5 çocuk annesi Emine Andıç’ı evinde ziyaret etti. Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ın da eşlik ettiği ev ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Aile ile bir süre sohbet eden Fadıloğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren 15 yaşındaki Ayşegül Andıç’la da yakından ilgilendi. Annenin yavrusuna büyük özen ve titizlik içinde baktığını gören Başkan Fadıloğlu anneye küçük bir teşekkür hediyesi verdi. Küçük Ayşegül’le kendi elleriyle çikolata ikram eden Başkan Fadıloğlu hem aileyi hem Ayşegül’lü sevindirdi.FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜRŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini yalnız bırakmadığı için duygularına hakim olamayan Emine Andıç, Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Ailenin diğer bir kızı Rümeysa ise ziyaretinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na Hat sanatı ile yaptığı bir tabloyu hediye etti. Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden anne Emine Andıç, “ Allah kendisinden ve ekibinden razı razı olsun. Sık sık ziyarette bulunuyorlar. Çok mutlu oldum. Böyle güzel bir günde bizleri ziyaret etmeleri ve yardımda bulunmaları bizler için çok önemli. Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ” diye konuştu.ALLAH RÜMEYSA KIZIMIZA ŞİFA VERSİNVatandaşların her zaman yanında olduklarına dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise; “Bugün rahatsız olan 14 yaşındaki Ayşegül kızımızı ziyarete geldik. Daha önceden yapılan bir aşıdan kaynaklanan kısmi rahatsızlık geçirerek, yatağa bağlı kalıyor. Biz belediye olarak gereken desteği yapıyoruz. Geçtiğimiz gün idrak ettiğimiz anneler günü münasebetiyle küçük birde hediye getirdik kardeşimize. Güzel günlerde kullansın. Ayşegül kızımıza da Allah acil şifalar versin” dedi.