Erkan Sözeri, ikinci yarıda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söylerken, kadroda mutlaka takviye gerektiğini belirterek " Sakatlıkları biten Adama Ba ve Uğur iki yeni transferimiz olarak gözüküyor. Bunlarla birlikte 3 – 4 takviye yapmamız gerekiyor. Eksiklerimizi tamamlamak için yönetimimiz ve başkanımız sağ olsun bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar ama devre arası nokta oyuncu bulmak gerçekten zor. Çünkü kendi oyuncusunu kimse bırakmıyor. Kulübünden parasını alamayan ve sorunlu oyuncular ayrılabiliyor. Eğer yapamazsak da oturup ağlayacak halimiz yok. Mevcut oyuncularla yine güzel şeyler yaparız. Ama 3-4 takviye olursa daha farklı ve daha rahat gideriz diye düşünüyorum “diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ GAZİŞEHİR GELECEK

Sezonun ilk yarısında 8 maçlık yenilmezlik serilerinin olduğunu belirten Sözeri, “Son 2 maç mağlup olduk, sakatlıklar ve cezalar bu konuda bize sıkıntı yarattı, kadro derinliğimiz olmadığı için dolayısıyla sadece buna bağlamak ne kadar doğru diye düşünebiliriz ama gerçekten Gökhan Alsan, Webo ve Ermin Zec bu takımın direk oyuncuları. Dolayısıyla bunlar olmayınca biraz oyun şablonumuzda eksiklik olduğu bir gerçek ama ona rağmen Balıkesir ve Rize maçını nasıl kaybettiğimiz ortada. Şimdi devre arasına girdik özellikle fiziksel anlamda daha iyi olabilmek katılacak oyuncularımızla beraber daha güçlü bir Gazişehir gelecek diye bekliyorum. Devre arası bizim içinde her takım içinde özellikle bir hafta uzaması daha iyi oldu diye düşünüyorum” dedi.

OTURUP AĞLAYACAK HALİMİZ YOK

Sezonun ilk yarısında 25 kişilik kadronun dışında 2 futbolcusunun kaldığını açıklayan Sözeri, “Adama Ba daha çok forvet sağ ve sol kenar, forvet arkasında oynayabilen bir oyuncu biz onu Uğur Akdemir ile beraber antrenmanlarda hazırlıyorduk. Geçen Sakaryaspor hazırlık maçında ikisi de ciddi ve iyi performans gösterdiler. Tabiki hazırlık maçları sonuçları ölçü değil benim için hem oyun sistemi anlamında hem de oyuncuların gelişimi, oyuncuların yapabilecekleri anlamında hazırlık maçları çok önemli. Adama Ba ve Uğur iki yeni transferimiz olarak gözüküyor. Bunlarla birlikte 3 – 4 takviye yapmamız gerekiyor. Eksiklerimizi tamamlamak için yönetimimiz ve başkanımız sağ olsun bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar ama devre arası nokta oyuncu bulmak gerçekten zor. Çünkü kendi oyuncusunu kimse bırakmıyor. Kulübünden parasını alamayan ve sorunlu oyuncular ayrılabiliyor. Buna rağmen çıkan ve çıkacak oyuncular var bekliyoruz. Bu oyuncuları takımımıza katabilirsek daha güçlü bir Gazişehir olacağı kesin. Yapamazsak da oturup ağlayacak halimiz yok. Mevcut oyuncularla yine güzel şeyler yaparız. Ama 3-4 takviye olursa daha farklı ve daha rahat gideriz diye düşünüyorum” dedi.

HASSAS DAVRANIYORUZ

Direk katkı sağlayacak oyuncu alma konusunda hassas davrandıklarını ifade eden Sözeri,

“Bizim takımımız iyi bir takım. Bu takımı desteklemek lazım. Gaziantep’te şöyle bir anlayış var. Gazişehir ve Gaziantepspor ayrı. Ben asla katılmıyorum. İkisi de Gaziantep için mücadele ediyor. Gaziantepspor’un büyük sorunları var. İşleri zor gözüküyor. Biz de gerçekten bu lig, bu şehir için oyuncularımızla, yönetimimizle bu şehri tekrar Süper Lig’e çıkarmak için uğraşıyoruz. Son maçta yaşananlar gerçekten hoşumuza gitmedi. Bu takım zaten yapabileceklerinin maksimumunu yaptı. Son maçta eksikliklerimiz, oyuncu değiştirme anlamında kenara baktığınız zaman değiştirecek oyuncu var mı yok mu tabi ki bunu bilemez taraftar. Süper Lig’de takımlarının olmasını istiyorlarsa desteklemeye devam etsinler hem Gaziantepspor’u hem de bizim yanımızda olsunlar. İnşallah Gaziantepspor’da ligde kalır. Mesela Ankaragücü maçında taraftar güzeldi O maçta da bireysel hatalardan dolayı puan kaybı yaşadık” dedi.

TARAFTARLARIMIZ GÜVENSİN

İkinci yarıda 5 maçın 4’ünü içerde oynayacaklarını hatırlatan Sözeri, “Bu büyük bir avantaj 4 maçtan alacağımız maksimum puanlar ilk 2 hedefine götürecek. Ama burada taraftarın payanında olması bizim için önemli. Gelsinler. Tabi zaman zaman tepkiler olur, pas hataları olur, kötü oyun olur ama kötü mücadele etmez bizim takımımız. Taraftarlarımız güvensinler bu takıma. Şu anlayışı kaldıralım. Gazişehirin çok parası var, para içinde yüzüyorlar falan gibisinden bu söylemler oyuncuları baskı altına almaktan başka bir şey değil. Bizim oyuncularımız aldıkları parayı son kuruşuna kadar hakketmek için antrenmanlarda ve maçlarda her şeyi yapıyor ve yapmaya da devam edecektir” dedi.

GAZİANTEPSPOR’UN FORMASNI GİYDİM

Gaziantepspor’un 4 sezon formasını giydiğini açıklayan Sözeri, “Bu dönemlerin en sonun da Abdulkadir Konukoğlu başkanımız oldu. Onun başkanlığı döneminde şampiyon olup Süper Lig’e çıktık. Oradan da Trabzonspor’a transfer oldum. Gaziantepspor’un benim için ayrı bir önemi var. Çünkü ben 18 yaşına kadar hiç dışarı çıkmamıştım. Ben şu hadiseleri gördükten sonra gerçekten üzülüyorum. Hem Gazişehir ile Gaziantepspor’un ayrı tutulmasından dolayı hem de Gaziantepspor’un mevcut durumundan dolayı üzülüyorum. Doğru planlama ve doğru yönetilmeme durumundan dolayı Gaziantepspor bu hallere geldi. Kapanacak dediler çok üzüldüm. Ben inanıyorum ki sağduyulu bir şekilde herkes elini taşın altına koyar. En çok üzülenlerden biri de ben olurum Gaziantepspor’a bir şey olursa. Ama şu an Gazişehir’in başarısı için mücadele ediyorum. İnsanlar kenetlensin Gaziantep’te. İki takım ama tek yürek olarak değerlendirsinler. Biri ligde kalmak biri de şampiyon olmak için desteklesinler. Göreceksiniz inşallah iki hedefte gerçekleşir” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU