Vali Ali Yerlikaya, POMEM Spor Salonu'nda düzenlenen 20. dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, göreve başlayacak polislerin, vatanın ve milletin güvencesi olacaklarını söyledi.

KURALLARA UYUN

Göreve başlayacak polislere adil, hakkaniyetli ve kurallara riayet etmeleri tavsiyesinde bulunan Yerlikaya, ailelerden de hayır dualarını eksik etmemelerini istedi. Polislerin 4 aydan bu yana sabır ve büyük bir gayretle eğitim sürecini tamamladığını anımsatan Yerlikaya, "Bin yıldır bu şehirde yaşıyoruz. Birliğimizi beraberliğimizi, inancımızı hazmedemeyenler maalesef klasik oyunlarını oynadılar. Bunun kötü örneğini de 15 Temmuz'da yaşadık. Emniyet ve jandarma teşkilatlarının 80 milyon vatandaşımızın kamu düzenini, güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve adaletin tecelli etmesini sağlamak gibi ulvi görevleri var. Sizleri kutluyorum, hayatınızın en önemli aşamasını gazi şehirde Gaziantep'te yaşadınız. Artık burası sizin ikinci vatanınız. Allah yeni görevinizde ayağınıza taş değdirmesin."

AND İÇTİLER

Eğitim sürecini birincilikle bitiren Mehmet Demir de eğitiminde emeği geçen herkese teşekkür ederek görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Tören, adayların ant içme töreniyle sona erdi. HABER MERKEZİ