Gaziantepspor’un deneyimli oyuncularından Ekrem Dağ, ligin ikinci yarısı için ümitli konuştu.

Devre arası kampını oldukça iyi değerlendirdiklerini belirten Dağ, tamamen Galatasaray maçına konsantre olduklarını söyledi. Beşiktaş’tan takım arkadaşı İbrahim Toraman’ın Gaziantepspor’a gelmesi durumunda büyük katkılar sunacağını ifade eden Dağ, taraftarlara seslenerek güzel günler yaşayacaklarının altını çizdi.

ZOR MAÇLAR BEKLİYOR

Antalya kampının son derece verimli geçtiğini kaydeden Gaziantepspor’un deneyimli oyuncularından Ekrem Dağ, “Sezonun ikinci yarısında zor maçlar bizi bekliyor o yüzden kampta çok iyi hazırlanmamız gerekiyordu. Kampta da iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz, hazırlık maçlarında rakipler güçlü değillerdi ama onları da iyi değerlendirdik. Kendimizi Galatasaray maçına hazırladık, inşallah bu hafta bir sürpriz yapabiliriz. Bu hafta puan almak istiyoruz. İlk 5 haftayı istediğimiz puanları alıp alt sıralardan kurtulmak istiyoruz” dedi.

KİMSE ZORLA DURMAZ

Takımdan ayrılan futbolcuların verdikleri kararlarından dolayı hayırlı olsun diyen Dağ, “Her arkadaşımızın burada zorla duracak hali yoktur. İsteyen anlaşır gider, bunlar futbolda olağan durumlar. Biz takım olarak iyi çalışıp önümüze bakmak istiyoruz” dedi.

TORAMAN KATKI SAĞLAR

İbrahim Toraman’ın Gaziantepspor adına iyi bir transfer olacağını aktaran Dağ, “Onun tecrübesi defansta duruşu zaten bilinen bir isim hiç konuşmaya gerek yok. Onun hırsı bu takımı iyi yerlere taşıyacaktır.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Galatasaray karşılaşmasının çok zor geçeceğini aktaran Dağ, “Favori olmamamıza rağmen ümitlerimiz büyük ve kazanmayı düşünüyoruz. Elimizden geleni yapıp üç puanı almak istiyoruz. Taraftarlarımız son maçlarda olduğu gibi stadyumu doldursunlar. Onlara da inşallah güzel günler göstereceğiz” diye konuştu.