AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli Mahallesi esnafını ziyaret etti. Ekmek fırınında ikram edilen ekmeği vatandaşlarla bölüşen Fadıloğlu, kendisine gösterilen sıcak ilgiden memnun kaldı.
‘Geleceğe Umutla Bakan Şehitkamil İçin’ sloganıyla yola çıkan AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, rutin olarak yaptığı esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Zeytinli Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde bir ekmek fırınına giren Başkan Fadıloğlu'na sevgi gösterisinde bulunan esnaf, fırından taze çıkan ekmek ikramında bulundu. Başkan Fadıloğlu ise ikram edilen ekmeği vatandaşlarla paylaştı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Fadıloğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldığını söyledi.
HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDU
Fadıloğlu ile sohbet eden esnaf, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ve hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getirdi. Bir esnaf, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun yapmış oldukları çalışmaları beğeniyoruz. Kendisi her zaman vatandaşların yanında sıkıntılarını gidermek için çalışıyor. Zeytinli Mahallemizde yapılan asfalt, sosyal tesis ve buna benzer çalışmalarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugünde bizleri ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinledi. İnşallah kendisini önümüzdeki yerel seçimde de tekrar başkan görmek istiyoruz” dedi.