Demir, iktidara yüklenerek, “Bunların projesi yok, hep hayali projeler üretiyorlar. Tek yaptıkları Cumhurbaşkanı’nın arkasına gizlenmek” dedi.

İYİ Parti ve CHP arasında varılan iş birliği kararının ardından Gaziantep Büyükşehir belediyesi başkan adayı gösterilen Ejder Demir, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart seçimleri öncesi seçmenin, STK'ların ve esnafın görüşlerine başvurmak için ziyaretler gerçekleştiren Demir, bu ziyaretleri kapsamında yoğun ilgiyle karşılanıyor.

CUMHURBAŞKANI’NIN ARKASINA GİZLENİYORLAR

Milletin aklıyla alay edildiğini ifade eden Demir, “Birilerinin adayı çıkıp ‘Gaziantep’i Gazianteplilerle ile beraber yöneteceğiz’ diyor. Sanki Bunlar yıllardır Gaziantep’i ı yönetmiyormuş gibi hareket ediyor. Sen daha önce demek ki Gaziantepliler ile beraber bu şehri bu ilçeyi yönetmedin. Kimi kandırıyorsunuz? Bunların projesi yok, tek yaptıkları Cumhurbaşkanı’nın arkasına gizlenmek. İnşallah milletimiz aklımızla dalga geçen bu kişilere dur diyecektir” diye konuştu.

BİR GÜNDE ONLARCA ZİYARET

İYİ Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ejder Demir, esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Dur durak bilmeden çalışan Demir, saha çalışmaları hakkında; “ Seçim saha çalışmalarımız kapsamında Gaziantep Bit pazarı esnaflarımızı ziyaret ettik. 31 Mart seçimleri için değişime ve bize olan inançlarını gördük. Allah bizi mahcup etmesin bu sevgiye layık etsin. Gaziantep İYİ olacak. Seçim saha çalışmalarımız kapsamında Gaziantep Et hali esnaflarımızı. 31 Mart seçimleri için değişime ve bize olan inançlarını gördük. Allah bizi mahcup etmesin bu sevgiye layık etsin. Gaziantep İYİ olacak. Gaziantep şehirler arası otobüs terminali esnaflarımızı ve terminaldeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. 31 Mart seçimleri için değişime ve bize olan inançlarını gördük. Allah bizi mahcup etmesin bu sevgiye layık etsin. Gaziantep İYİ olacak. Seçim saha çalışmalarımız kapsamında otogar taksi durağını ziyaret ettik. Bizi ilgi, alaka ve misafirperverlikleriyle ağırlayan taksicilerimize teşekkür ediyoruz. Seçim saha çalışmalarımız kapsamında Gatem ve Küçük sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın 31 Mart seçimleri için değişime ve bize olan inançlarını gördük. Allah bizi mahcup etmesin bu sevgiye layık etsin. Gaziantep İYİ olacak. Seçim saha çalışmalarımız kapsamında S.S. Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ettik. Bizi ilgi alaka ve misafirperverlikleriyle ağırlayan Başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. MERAL KINACILAR ERBEKTE