Yeni eğitim öğretim yılı açılışı Yeditepe İlkokulunda düzenlenen törenle başladı. Gaziantep Valisi Erdal Ata Gaziantep’te başlatılan okul yaptırma çalışmalarında büyük başarı sağladıklarını vatandaşlarımızın eğitime desteğe devam etmesini istedi
Yeditepe İlkokulunda yapılan törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Şube müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
HALK OYUNLARI GÖSTERİ ETKİLEDİ
Program Yeditepe anasınıfı öğrencilerinin hoş geldiniz şiiri ile başladı. Programda öğrenciler adına dördüncü sınıf öğrencisi Ceren Kömürcü konuşma yaptı. İkinci sınıf öğrencilerinin Kafkas oyunları izleyenleri büyüledi. Program dördüncü sınıf öğrencilerinin zeybek ekibi gösterisi ile devam etti. İpek Yolu Sanat Gençlik Spor Kulübü tarafından Artvin yöresine ait halk oyunu gösterisi izleyenleri büyüledi.
SERİN: BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ
Yeni eğitim yılının açılışı ile ilgili düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, “Yeni eğitim yılında 560 bin öğrenci ile eğitime başladık. Öğretmenlerimizin gayreti yeni eğitim yılında başarılara imza atacağız” dedi.
BAKBAK: KALKINMANIN TEMELİ EĞİTİM
Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Eğitim kalkınmanın en büyük temelidir. Sanayi, ticaret, teknoloji, bilim alanın temeli eğitimden geçmektedir. Gaziantep’te göreve geldiğimizde derslik başına düşen öğrenci sayısı fazla idi, bu konuda bakanlarımız ve valimiz, belediyelerimiz , müdürlerimizle öğrenci sayısını otuz dokuza düşürdük. Türkiye ortalaması olan otuz ikiye düşürmek en büyük hedefimiz" dedi.
ATA: EĞİTİME DESTEK VERİN
Gaziantep Valisi Erdal Ata Gaziantep’te başlatılan okul yaptırma çalışmalarında büyük başarı sağladıklarını vatandaşlarımızın eğitime desteğe devam etmesini istedi. Eğitimdeki hedeflerine değinen Ata; “içinde bulunduğumuz coğrafya ve sahip olduğumuz misyon bu milletin üzerine büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumlulukları yerine getirmek için gençlerimizi en modern eğitim araç ve gereçlerle yetiştirmeli, ülkesini ve milletini seve milli ve manevi değerlere bağlı insan haklarına saygılı,sorumluluk duygusu gelişmiş birkaç lisanı bilen teknolojiyi iyi bilen nitelikli bireyler olarak yetiştirmemiz gerekmektedir” dedi. Program Yeditepe ilkokulunun açılışı ile sona erdi.
Yeni eğitim öğretim yılı açılışı Yeditepe İlkokulunda düzenlenen törenle başladı. Gaziantep Valisi Erdal Ata Gaziantep’te başlatılan okul yaptırma çalışmalarında büyük başarı sağladıklarını vatandaşlarımızın eğitime desteğe devam etmesini istediYeditepe İlkokulunda yapılan törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Şube müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.HALK OYUNLARI GÖSTERİ ETKİLEDİProgram Yeditepe anasınıfı öğrencilerinin hoş geldiniz şiiri ile başladı. Programda öğrenciler adına dördüncü sınıf öğrencisi Ceren Kömürcü konuşma yaptı. İkinci sınıf öğrencilerinin Kafkas oyunları izleyenleri büyüledi. Program dördüncü sınıf öğrencilerinin zeybek ekibi gösterisi ile devam etti. İpek Yolu Sanat Gençlik Spor Kulübü tarafından Artvin yöresine ait halk oyunu gösterisi izleyenleri büyüledi.SERİN: BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZYeni eğitim yılının açılışı ile ilgili düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, “Yeni eğitim yılında 560 bin öğrenci ile eğitime başladık. Öğretmenlerimizin gayreti yeni eğitim yılında başarılara imza atacağız” dedi.BAKBAK: KALKINMANIN TEMELİ EĞİTİMGaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Eğitim kalkınmanın en büyük temelidir. Sanayi, ticaret, teknoloji, bilim alanın temeli eğitimden geçmektedir. Gaziantep’te göreve geldiğimizde derslik başına düşen öğrenci sayısı fazla idi, bu konuda bakanlarımız ve valimiz, belediyelerimiz , müdürlerimizle öğrenci sayısını otuz dokuza düşürdük. Türkiye ortalaması olan otuz ikiye düşürmek en büyük hedefimiz" dedi.ATA: EĞİTİME DESTEK VERİNGaziantep Valisi Erdal Ata Gaziantep’te başlatılan okul yaptırma çalışmalarında büyük başarı sağladıklarını vatandaşlarımızın eğitime desteğe devam etmesini istedi. Eğitimdeki hedeflerine değinen Ata; “içinde bulunduğumuz coğrafya ve sahip olduğumuz misyon bu milletin üzerine büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumlulukları yerine getirmek için gençlerimizi en modern eğitim araç ve gereçlerle yetiştirmeli, ülkesini ve milletini seve milli ve manevi değerlere bağlı insan haklarına saygılı,sorumluluk duygusu gelişmiş birkaç lisanı bilen teknolojiyi iyi bilen nitelikli bireyler olarak yetiştirmemiz gerekmektedir” dedi. Program Yeditepe ilkokulunun açılışı ile sona erdi.