Mete, "Eğitimle sadece mesleki ya da akademik anlamda başarılı bireyler değil, aynı zamanda manevi değerlerine sahip çıkan nesiller de yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Mete, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşadığını belirterek, "Bizler de onların bu sevincini paylaşıyor, yeni eğitim öğretim yılının Gazi Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'Eğitim, geleceğin temellerini atan, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır' diyen Mete, "Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü; okullarımızda yetiştirilmektedir. Değerli eğitimcilerimizin, üstün görev anlayışı ve sorumluluk şuuruyla, görevlerini her zaman olduğu gibi bu yıl da severek yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Yüksek insani değerler üzerine inşa edilmiş değerlerimizin yarınlara aktarılmasında eğitim, en temel sorumluluklarımız arasındadır. Eğitimle sadece mesleki ya da akademik anlamda başarılı bireyler değil, aynı zamanda manevi değerlerine sahip çıkan nesiller de yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Mete, okul yöneticileri, öğretmenler ve velilerin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nı kutladı. Haber Merkezi